Un adolescent obsedat de serialul „Dexter” a fost arestat dupa ce si-a ucis iubita la fel ca in film

octombrie 3, 2014

Steven Miles, din Oxted, Surrey, avea 16 ani atunci cand a omorat-o cu sange rece pe Elizabeth, iubita sa. Incercand sa-si imite idolul din serialul „Dexter”, tanarul a injunghiat-o de mai multe ori pe fata in spate si in cap, apoi i-a taiat corpul in bucati pe care le-a pus in saci de gunoi.

In aprilie 2012, parintii baiatului l-au dus pentru prima data la un spital de boli mentale. Copilul sustinea ca are un alter-ego, numit „Ed”, care il indemna sa se raneasca singur.

Diagnosticat cu autism, adolescentul avea probleme serioase de comportament si era ocolit de colegii sai. Singura care il sustinea si il ajuta era Elizabeth, fata spunand de multe ori ca „va lupta pentru el”.

Acest lucru nu l-a oprit insa din crima pe care o considera „unul dintre proiectele sale”. La tribunal, a declarat ca „Ed” l-a obligat sa faca acest lucru. Desi s-au invocat problemele mentale, investigatiile medicilor au demonstrat ca baiatul nu suferea nici de schizofrenie, nici de psihoza. Prin urmare, nu se punea problema lipsei de judecata. Judecatorul l-a condamnat la 25 de ani de inchisoare pentru crima cu premeditare.

Sursa: Metro

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro