Umpluturi pentru patiserie, de la Duro!

Strudelul acela fierbinte, abia iesit din cuptor este aproape imposibil de refuzat! Nu toate patiseriile fac strudele, merdenele si placinte delicioase, pentru asta este nevoie de secrete si tehnici bine stiute, dar si de umpluturi pentru patiserie de cea mai buna calitate. La Duro gasesti cele mai bune produse pentru patiserie, gemuri, filling termostabil, miere energizant si alte bunatati din camara noastra, cu retete traditionale, pastrate de-a lungul timpului, cu amprenta noastra si secretul gustului extraordinar.

Pregatirea tuturor ingredientelor este un adevarat ritual, de la framantarea aluatului, pana la umpluturi si chiar coacerea acestuia necesita multa atentie si implicare, iar daca unul dintre acesti pasi nu este respectat, nici produsele de patiserie nu sunt spectaculoase. Umpluturile pentru patiserie de la Duro sunt acel ingredient fara de care produsele de patiserie nu ies gustoase si aromate. Gemurile pentru patiserie de la Duro sunt obtinute din fructe proaspat culese de pe plaiurile mioritice ale tarii noastre, atent selectionate.

Duro este producator si distribuitor de gemuri pentru patiserii en gross, cunoscut si sub denumirea altor brand-uri celebre, precum Defne, D’Ale Gurii,etc. Duro se numara printre cele mai apeciate brand-uri de gemuri si umpluturi pentru patiserie, utilizatorii industrali folosind produsele in numar foarte mare. Va invitam pe site-ul nostru de prezentare sa ne cunoasteti bunatatile!

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Umpluturi pentru patiserie, de la Duro!