Ultimul interviu al lui Anna Nicole Smith

Anna Nicole Smith a dezvaluit cum a fost bantuita de cosmaruri legate de fiul sau mort chiar cu cateva zile inainte de a fi survenit decesul.

In cadrul interviului care s-a dovedit a fi ultimul, modelul Playboy a avut o cadere cand a inceput sa vorbeasca despre pierderea fiului sau de numai 20 de ani.

“Ma gandesc la el in fiecare zi, il visez in fiecare zi si noapte” a declarat Nicole “Imi apare in vis, ma cheama din ceruri.”

“E ca si cum m-ar chema sa vin la el. Parea speriat. Ca si cand i-ar fi frica si si-ar dori sa vin sa-i ofer protectie” a mai completat starul pentru o televiziune americana de stiri.

Intervievatorul Mark Steines a declarat ca parea sa fie “destul de puternic sub influenta a ceva” si de asemenea parea “foarte fragila” si “ravasita”.

In momentele fericite insa din timpul interviului pentru Entertainment Tonight, Anna a vorbit despre fiica sa de numai 5 luni, Dannielynn devenita acum subiectul unei paterniatati de 274 milioane GBP.

“Ea e foarte fericita,” a declarat. “Este asa lunga, are degetele lungi ca ale mele si este foarte delicata. Are personalitatea mea. Este si foarte vioaie-stie tot ce se intampla in jurul ei.” “Se rostogoleste, este foarte puternica. Isi tine capul sus, incearca sa pronunte cateva cuvinte-poate sa spuna mama iar atunci cand nu prea poate sa pronunte iese ceva gen ‘mmammaam’.”

Investigatorii inca mai incearca sa gaseasca motivul real al mortii. Ieri acestia au declarat ca nu au fost gasite droguri in stomacul lui Nicole dar nici nu negau posibilitatea ca starul sa fi murit din cauza unei supradoze.

Mama lui Nicole considera ca fiica sa a murit ca si fiul ei “Cred ca a luat prea multe droguri. Exact ca Danny.” a declarat aceasta. “Am incercat sa o avertizez in legatura cu dorgurile si oamenii cu care era prietena.”

In cadrul interviului, Anna Nicole a catalogat-o pe mama sa drept “evil”(raul) si a insistat asupra faputului ca nu si-a vazut nepotul de cand era copil. De asemenea, a declarat ca va face tot posibilul ca fetita sa nu o intalneasca niciodata “Nu am sa-mi las fetita sa vada cat de rai sunt parintii mei.”

De asemenea, Nicole a vorbit si despre cazul lui Larry Birkhead care a declarat ca este adevaratul tata al lui Dannielynn. Aceasta a negat chiar si faptul ca au avut vreodata o relatie.

“A fost cameramanul meu. Ceea ce cred este ca umbla dupa bani si faima.”

Totodata starul a completat: “Toata lumea a incercat sa ma traga in piept, sa spuna ceva urat despre mine sau sa ma santajeze pentru bani.” “Viata a fost dura cu mine.”

Intervievatorul Steines a povestit despre socul pe care l-a avut cand a auzit depsre moartea Annei. “Inca mai avea multe pentru care sa traiasca, isi dorea sa traiasca. Howard si Anna aveau planuri de viitor. Si avea si dulceata de fetita de care trebuia sa aiba grija.”

Interviul acestuia insa a dezvaluit destul de clar prin ce situatie dificila trecea Anna. “Viata mea merge mai departe- este intotdeauna o lupta, intotdeauna o batalie.” a declarat starul spre finalul dialogului.

Din pacate a fost o lupta pe care Anna Nicole a pierdut-o la numai cateva zile dupa interviu. (atitudinea.ro)