Ultimul film cu Brittany Murphy va fi lansat în aprilie, după patru ani de la decesul acesteia

martie 19, 2014

”Something wicked” este ultimul film în care a jucat actrița Brittany Murphy, decedată în 2009 în urma unui stop cardiac. Acesta va fi lansat în Statele Unite ale Americii pe 4 aprilie.

Filmul este regizat de Darin Scott și este descris ca fiind ” un thriller seducător care te bântuie, despre obsesie și despre o iubire dintre doi tineri care au luat-o în direcția greșită”. În film mai apare actrița Shantel VanSanten din serialul ”One three hill”, dar și Julian Morris din serialul ”Pretty Little Liars”.

Brittany Murphy a murit la vârsta de 32 de ani în urma unui stop cardiac, pe 20 decembrie 2009, fiind descoperită în baia reședinței sale din Hollywood Hills. Potrivit medicilor legiști, în sângele acesteia a fost descoperită o combinație de medicamente. Medicii nu au detectat droguri în fluxul sangvin al actriței.

În 2013, tatăl lui Brittany Murphy, Angelo Bertolotti, a făcut un raport toxicologic independent pe baza căruia a susținut că fiica sa ar fi fost otrăvită, însă poliția judiciară din Los Angeles a respins afirmațiile acestuia.

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro