Ultima saptamana a Targului online HiPo.ro pentru absolventi

Este ultima saptamana in care proaspat absolventii pot aplica la cele peste 200 de oportunitati de cariera (joburi entry level, internship-uri si programe de trainee) din cadrul Targului online HiPo.ro.

Pana pe 15 august 2012, tinerii cu studii superioare si 0-3 ani experienta de lucru isi pot depune CV-ul la standurile virtuale a 23 de companii de top ce activeaza in domenii precum Bancar, Servicii Financiare, IT&C, Inginerie, Telecomunicatii sau Retail. Printre angajatori se numara Atos, Contact Singapore, Cosmote, GHF Group, Microsoft, ProCredit Bank, Skobbler, TeamNet Collaborate, UFX Markets.

Pe langa posibilitatea gasirii unui job, vizitatorii targului care isi inscriu CV-ul pe www.hipo.ro pana pe 15 august au sansa de a castiga un laptop sau una din 10 sedinte de consiliere in cariera oferite de consultanti in resurse umane.
In plus, persoanele care recomanda Targul online HiPo.ro pentru absolventi prietenilor pot castiga, prin tragere la sorti, o tableta cu tastatura bluetooth.

HiPo.ro pune la dispozitia vizitatorilor targului online si un ghid practic de angajare alcatuit din 4 articole dedicate absolventilor din promotia 2012: Locul tau pe piata fortei de munca din 2012, Cum alegi oportunitatea de cariera potrivita pentru tine, Cum depasesti provocarile primului job si Cum iti negociezi salariul la inceput de cariera.

Inscrie-ti CV-ul pe www.hipo.ro, completeaza-l peste 50% si aplica la job-urile si programele de internship sau trainee care te intereseaza. Oportunitatile de cariera destinate proaspat absolventilor vor fi actualizate permanent pana pe 15 august 2012 pe pagina dedicata evenimentului.

Targul online HiPo.ro pentru absolventi se afla la cea de-a 6-a editie. Evenimentul virtual se adreseaza in special absolventilor din promotia 2012 de la ciclul de licenta si masterat din Bucuresti, Iasi, Cluj si Timisoara, dar si altor absolventi si tineri profesionisti din tara dornici sa se angajeze in aceasta vara.

Partenerii proiectului sunt: Atos, Contact Singapore, Cosmote, GHF Group, Microsoft, ProCredit Bank, Skobbler, TeamNet Collaborate si UFX Markets.

Targul online HiPo.ro pentru absolventi este sustinut de partenerii media: 24FUN, Studentie.ro, PC World, Computer World, Cariere, 9am, Wall-Street, Educativa, Regie Live, Balaur.ro, Start UB, HIT.ro, Business24, Ziare.com, IQAds Kadett, Metropotam, News Iasi, Talentees, GO FREE, Iasul Universitar, ISIC.ro, consiliereincariera.ro, Student Plus.