TV1000 in sistem free preview pentru abonatii RCS & RDS

RCS & RDS, cel mai mare furnizor privat de televiziune prin cablu din România, a pregătit o nouă surpriză pentru abonaţii săi la serviciul de televiziune prin cablu. În data de 24 şi 25 iunie a.c, sâmbătă şi duminică, compania va transmite în sistem free preview canalul TV1000 pentru toţi abonaţii RCS.

Această perioadă de distribuire gratuită a canalului TV1000 face parte dintr-o campanie de conştientizare şi fidelizare faţă de canalul ce face parte din marea familie de programe „Viasat”. TV 1000 este deja disponibil din luna decembrie 2005 în peste 20 de oraşe importante din reţeaua RCS & RDS, pentru toţi abonaţii care optează pentru pachetele de programe Extra şi Extra Plus.

TV1000 prezintă cele mai noi producţii de la Hollywood, de la clasice nemuritoare la cele mai noi filme de box-office, block-bustere şi filme premiate. Prin intermediul TV1000 trelespectatorii pot urmări actorii lor preferaţi timp de 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, fără reclame şi fără întreruperi. În fiecare lună TV1000 aduce peste 100 de filme diferite, de la comedii la filme de acţiune şi câte o premieră în fiecare sâmbătă şi duminică. Drame deosebite, râsete necontenite, emoţii, suspans şi cele mai mari staruri – toate doar pe TV1000.

TV1000 este cel mai nou membru al familiei „Viasat”, din care mai fac parte „Viasat Explorer” şi „Viasat History”. Canalul TV1000 vine în completarea ofertei de programe a pachetelor Extra şi Extra Plus de la RCS, pe lângă varietatea de canale cu conţinut dedicat documentarelor, istoriei, ştiinţei, muzicii, filmului sau canale pentru adulţi.(RDS & RCS)