TV K Lumea – este disponibil prin platforma 3G Vodafone Life

TV K Lumea ofera telespectatorilor acces extra la muzica si grila variata de programe, prin intermediul telefonului mobil.
Vodafone Life! Ofera o lume noua a serviciilor de divertisment, permite permanenta informare si usureaza comunicatiile.
TV K Lumea pastreaza viziunea receptiva si dinaminca, reflecta dorintele si gusturile tinerei audintei, ofera o permanenta comunicare cu telespectatorii prin intermediul telefonului.

Lansata in 1999 ca „voce a tineretului”, TV Klumea a adus pe piata de televiziune un nou format si o noua atitudine. Dinamismul, creativitatea, atitudinea deschisa si non-conformismul sunt incurajate de TV Klumea in randul tinerilor. TV Klumea se individualizeaza prin difuzarea unei muzici facuta de tineri pentru tineri, fiind prima televiziune muzicala atat din punct de vedere al audientelor cat si al momentului aparitiei sale pe piata.

TV Klumea este un real suport pentru muzica noua romaneasca, incurajand inovatia si noile curente. O dovada a acestei implicari sunt productiile proprii si concentrarea pe difuzarea de videoclipuri ale formatiilor romanesti. TV Klumea s-a implicat in proiecte speciale, de mare anvergura, precum transmiterea in exclusivitate in Romania a concertului Live 8 desfasurat in cele mai mare orase ale lumii, marcand debutul campaniei The Long Way to Justice, dedicat combaterii saraciei; sau promovarea festivalului Sziget din Ungaria.
Grila de programe TV K Lumea Mobile pastreaza prospetimea si dinamismul: Reactor (stiri), Selector (muzica non-stop), Rockada (muzica rock), Urban Groove (miscarea hip hop romaneasca), Acustic (muzica in forma sa pura), Top 20 Klumea (topul preferat), Magnetika (emisiune de istorie muzicala), Atomic Cafe (o ora de discutii libere cu artisti), Atomix (cele mai noi videoclipuri romanesti), Oldmiz (pentru nostaligici).