Turneu national de tenis de masa pentru amatori

Valenii de Munte- 31 Octombrie 2009 - Turneu national de tenis de masa pentru amatori!

AmaTuR Romania, asociatie care promoveaza tenisul de masa pentru amatori. organizeaza cel mai important turneu al sau din acest an pe 31 octombrie, la Valenii de Munte. Participantii inscrisi prin site www.tenisdemasa.ro vor veni din toate colturile tarii nu numai pentru a stabili un castigator al competitiei, cat, mai ales, pentru a se reintalni, intr-o atmosfera de prietenie.
Turneul va aduce in fata meselor de tenis un numar record de participanti, peste 250, care se vor confrunta cu ardoare, indiferent de varsta sau de pricepere.
Circuitul de turnee organizat de AmaTuR, aflat in cel de-al patrulea an de la infiintare, a reusit sa atraga in ultimul an aproape 2000 de participanti, intr-un numar de peste 60 de turnee, si peste 50 de localitati din intreaga tara, , devenind, asa cum si-a propus, un turneu al tuturor iubitorilor de tenis!
Competitia ce se va desfasura sambata la Valenii de Munte coincide cu Festivalul Toamnei, o sarbatoare locala cu puternic iz folcloric si cu Festivalul Tuicii, in care cei mai buni producatori locali ai vestitei licori de Valeni isi vor etala produsele!
Multumim sponsorilor, pe care ii pretuim pentru ajutorul acordat, Firmele Dr Oetker, Eurobody si Timbark, precum si Primariei din Valenii de Munte,
Invitam orice amator sa ni se alature, atat ca participant cat si ca organizator in proiectul de dezvoltare a unei miscari sportive care sa ne scoata din amorteala, primii invitati la masa fiind, bineinteles, ziaristii!

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro