Turism sub forma de cadouri: cele mai interesante 400 de experiente turistice din Romania in 7 cutii happybox!

Numai in primele noua luni ale anului 2012, suma cheltuita de romani pentru cumparaturi on-line a fost de 142,6 milioane euro, conform PayU. Fata de anul trecut, vanzarile magazinelor on-line de cupoane de reduceri au inregistrat o crestere cu 106%, iar magazinele de cadouri, au obtinut o crestere cu 62%. Corelat cu cresterea bugetelor alocate cadourilor, s-a observat un trend crescator in randul romanilor de a inlocui cadourile clasice cu experiente, precum servicii de infrumusetare, excursii sau diverse sporturi extreme. Happybox a selectat cele mai interesante 400 de experiente din tara, intr-o gama de sapte cutii cadou, oferindu-le astfel serviciilor caracteristica de tangibilitate. Happybox este o afacere cu capital 100% romanesc, toate experientele incluse fiind furnizate de parteneri din Romania, astfel incat, putem afirma ca happybox este 100% „made in Romania”!
Happybox a intrat pe piata cadourilor experiente din Romania cu sapte cutii cadou: Relax&Beauty, Sport&Fun, Aventura, Invitatie in Oras, Experiente Diverse, Sejur in Doi si Escapada de Lux. Acestea sunt organizate in functie de tematica experientelor incluse si de pretul acestora, acumuland peste 400 de activitati, la alegere, din Bucuresti si din tara. Fiecare cutie happybox contine o brosura, in care sunt prezentate experientele propuse si locatiile partenere, si un voucher care se va folosi ca metoda de plata. Preturile cutiilor variaza intre 60 si 400 de lei.
\"Am decis sa intram pe piata cadourilor cu un nou concept pentru a veni in intampinarea celor care cauta o alternativa la cadourile clasice. happybox se diferentiaza de celelalte produse din piata prin beneficiul oferit cumparatorului, garantat de negocierea preturilor in favoarea sa. Astfel, in orice cutie happybox sunt incluse servicii de o valoare mai mare sau cel putin egala cu pretul platit. În ceea ce priveste beneficiarul cadoului, consideram ca acestuia ii oferim un produs superior, prin faptul ca asiguram servicii post-vanzare de intermediere a programarilor. Pentru 2013, principalul nostru obiectiv se refera la crearea unui portofoliu de clienti corporate, pentru care sa realizam produse exclusive.” a declarat Marius Avram, Director General happybox.
Happybox a fost infiintat in anul 2012 si este o afacere cu capital si management romanesc, avand parteneri si furnizori exclusiv din Romania. În felul acesta pot beneficia de o platforma larga de expunere si de vanzare chiar si cei mai mici actori de pe piata de turism si servicii, unde cel mai bun exemplu sunt pensiunile incluse in cutia happybox Sejur in Doi.
Pana in prezent, pentru a achizitiona experiente romanii apelau la site-urile de reduceri, companii care ofera experiente individuale, sau direct la centrele prestatoare sau intermediare precum agentiile de turism. Cu ajutorul acestui nou concept, experientele se incorporeaza intr-un produs tangibil care vine impreuna cu beneficiul de a putea alege dintre zeci de variante, activitatea preferata.
În prezent, cutiile cadou happybox pot fi achizitionate on-line de pe site-ul www.happy-box.ro, dar si din magazinul propriu, aflat in centrul Bucurestiului, pe Bulevardul Dimitrie Cantemir 15A, iar in 2013 produsele happybox vor fi disponibile si in alte centre partenere. Happybox a fost infiintat in anul 2012 si este un produs al agentiei de turism Travel Studio.

În vederea prezentarii acestui produs turistic, va invitam la evenimentul de lansare happybox care va avea loc marti, 5 Februarie, ora 16.00, la sala Jubile The Ballroom, Şoseaua Mihai Bravu nr. 223, Bucuresti.
În cadrul evenimentului, Marius Avram, initiatorul si directorul general happybox, alaturi de echipa sa, va avea placerea sa va prezinte intregul concept al cutiilor cadou, gama de produse happybox si serviciile post-vanzare oferite. La finalul evenimentului va avea loc o tombola la care sunt invitati sa participe toti cei prezenti, pe baza cartilor de vizita. Se vor acorda numeroase premii, din partea sponsorilor: Aventura Card, Carpat Bike, Şcoala de dans Espansivo, Next Door Fitness si happybox.
Evenimentul este adresat jurnalistilor, bloggerilor, managerilor si persoanelor publice - din domenii precum turism, economie si sport.

 

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro