Tunel no cellulite – cum slabim 800 kcal intr-o sedinta

Informatii despre tunel no cellulite

Renumitul tunel no cellulite este un dispozitiv profesional de slabit cu efect termic rapid, cu infrarosu si cu rezultate vizibile instantanee tocmai dupa prima sedinta. Este de fapt o infrastructura cu efect termic care poate slabi rapid (in kilograme si centimetri). Ideal pentru tratamente anticelulitice si impachetari corporale.
tunel no cellulite
Razele infrarosii patrund 5-6 cm in tesut si actioneaza direct asupra celulelor adipoase. Caldura foarte puternica generata de razele infrarosii topeste excesul de grasime al corpului.

Efectul tratamentului cu tunel no cellulite infrarosu este remarcabil: circulatia sangelui este mult imbunatatita, sistemul imunitar este vizibil imbunatatit, iar corpul pierde in greutate in kilograme si centimetri – este tot ce isi poate dori o femeie care se confrunta cu problema kilogramelor in plus.

Despre avantajele terapiei

Sesiunile de sauna prin tunel no celuulite pot promova un control mai bun al greutatii, indepartarea grasimii si recuperarea tesuturilor afectate de grasime.

O sauna uscata este esentiala pentru pierderea in greutate, poti pierde cativa centimetri importanti de circumferinta a taliei.

Incalzeste direct pielea, muschii si intregul corp, facand transpiratia mai puternica decat saunele obisnuite, eliminand astfel mai bine toxinele din corp.

Sauna uscata ajuta la intarirea sistemului imunitar, topirea grasimilor si accelerarea eliminarii grasimilor, eliminarea durerilor musculare, imbunatatirea starii articulare si reducerea impactului sindromului picioarelor grele.

Alege centru de remodelare corporala Fysiogand

Atunci cand alege metodele de remodelare a corpului intr-un mod eficient si cat mai nedureros posibil, impachetarile sunt ideale pentru tine. In centrul de remodelare corporala din Bucuresti Fysiogand, aveti ocazia sa incercati impachetarile in tunel cu infrarosu timp de 30 de minute la un pret excelent. De la primele sedinte de impachetri in tunel cu infrarosu, veti vedea cele mai uimitoare rezultate posibile.

Amintiti-va, indiferent cat de mult incearca Fysiogand sa va ofere rezultatele dorite, este necesara participarea dvs. Este necesara moderarea unei diete cu continut scazut de grasimi.

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Tunel no cellulite – cum slabim 800 kcal intr-o sedinta