Tunel no cellulite – Care sunt ceale mai cautate metode de slabit?

Afla mai multe despre tunel no cellulite

Pierderea excesului de greutate si excesul de grasime a devenit un obiectiv comun pentru multi in ultimii ani. Pentru unii, aceste obiective pot fi atinse relativ usor, cu o dieta si un program de exercitii personalizate. Pentru altii, lucrurile nu sunt atat de simple. De multe ori, o problema fiziologica sau medicala impiedica metabolismul sa functioneze la un nivel adecvat (de exemplu: stresul este un factor despre care s-a demonstrat ca afecteaza negativ rata metabolica).

Una dintre modalitatile de a ajuta organismul sa faca fata in mod corespunzator cu excesul de grasime este utilizarea luminii infrarosii printr-o procedura de tunel no cellulite. In ultimele cateva decenii, procedura a fost cercetata si testata cu succes pentru o serie de probleme de sanatate si este acum stabilita ca o modalitate naturala, sigura si neinvaziva de a obtine un contur corporal mai suplu si mai sanatos.

Mecanismul de actiune al razelor infrarosii in tunel

Energia termica penetranta si profunda in infrarosu activeaza procesul de transpiratie in organism, permitand substantelor nocive sa fie excretate prin pori impreuna cu transpiratia. Cand se foloseste incalzirea cu infrarosu, aproximativ 25-30% din grasimi, metale grele si substante nocive sunt excretate, aproape dublu fata de o sauna normala.
tunel no ce llulite
Vasele de sange sunt dilatate, circulatia sanguina este stimulata, perfuzia sangelui este crescuta, metabolismul este accelerat si numarul de globule albe din sange este de asemenea crescut, ceea ce inseamna o imunitate imbunatatita!

Tunelurile cu infrarosu permit incalzirea diferentiala pe cele doua cupole ale sale, cu capacitatea de a regla temperatura in functie de preferintele si nevoile clientilor. In timpul impachetarii anticelulitice, este posibil sa setati partea superioara a domului sa atinga temperatura maxima si partea inferioara sa atinga temperatura camerei sau invers. Incearca si tu un procedura de tunel no cellulte!

Caracteristici ale tunelului cu infrarosu fara grasimi:

  • Doua cupole glisante cu setari diferite
  • Sigilat pentru a permite corpului sa absoarba mai bine razele infrarosii.
  • Incalzire in infrarosu diferential pe ambele domuri
  • Consola moderna ajuta terapeutul si faciliteaza stabilirea sedintei
  • Temperaturile ajung la 65-70 de grade Celsius - Excelent pentru accelerarea procesului de transpiratie fara a provoca disconfort
  • Datorita metodei sale inchise, temperatura interna creste, rezultand o transpiratie intensa si mai benefica.

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Tunel no cellulite – Care sunt ceale mai cautate metode de slabit?

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro