Tuburi LED – vezi aici idei de amenajari cu LED

Informatii despre tuburi led

Daca doriti sa beneficiati de un sistem de iluminat extrem de ieftin, durabil si de lunga durata, va rugam sa fiti siguri ca utilizati tuburi LED. Magazinul online Electric-Concept.ro ofera o gama tuburi LED bazate pe noua tehnologie LED, care are multe avantaje fata de sistemele de iluminat general. Lampile de neon de moda veche pot fi inlocuite cu usurinta cu tuburi LED, permitandu-va sa va bucurati de multe beneficii. Electric-Concept.ro vinde tuburi LED pe acest link: https://electric-concept.ro/Tuburi-LED, pretul este pretul producatorului, iar pretul online este cel mai mic.

Iata lista cu avantaje bine cunoscute de expertii led

Spre deosebire de tuburile fluorescente, aceste tuburi nu contin mercur si, prin urmare, sunt mai sigure pentru mediul inconjurator.

Spre deosebire de lampile fluorescente care nu au aceasta capacitate si sunt prea scumpe, multe dintre ele sunt regulabile, ceea ce le face neprofitabile.
tuburi led
Fluxul luminos furnizat de sursa de lumina LED indica exact locatia dorita. Pe de alta parte, tuburile fluorescente asigura flux luminos multidirectional, ceea ce inseamna ca lumina se va pierde in zonele nedorite.

Cand sunt utilizate cu senzori sau alte dispozitive de control, tuburile fluorescente tind sa arda mai repede. In schimb, tuburi pot fi pornite si oprite instantaneu, astfel incat sa poata functiona bine cu echipamentele de control.

Cele mai recente modele de tuburi sunt mai eficiente decat tuburile fluorescente.

Sursele de lumina cu LED-uri, la fel ca unele tuburi fluorescente, pot produce lumina cu temperaturi de culoare multiple, dar nu vor incepe sa palpaie dupa utilizarea pe termen lung.

De unde sa achizitionam astfel de sisteme

Cel mai bun sistem de iluminare poate fi gasit doar la Electric Concept!

Magazinul online de produse de iluminat cu LED vinde o varietate de produse la preturi foarte accesibile pentru toata lumea indiferent de buget. Pe site-ul lor, veti gasi echipamentul de iluminat al spatiului de care aveti nevoie. Puteti gasi becuri, tuburi, spoturi, aplice, panouri etc. pe Internet, numai la Electric Concept. Vizitati magazinul online (https://electric-concept.ro/) si faceti cea mai mare investitie in echipamente de iluminat ieftine si durabile!

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Tuburi LED – vezi aici idei de amenajari cu LED