Trupa The Police reunita pentru premiile Grammy

Trupa The Police s-a reunit pentru a deschide cea de-a 49-a editie a decernarii premiilor Grammy informează marţi Associated Press recepţionată de Rompres.

Acest eveniment are loc la 23 de ani după destrămarea formatiei si a regasit grupul de pop-rock in componenta sa originala. The Police au fost vazuti ultima oara cantand impreuna in anul 2003.

Trupa The Police este compusă din Sting – voce/bass, Stewart Copeland – chitară şi Andy Summers – tobe si a câştigat cinci premii Grammy. A lansat hituri precum “Roxanne” sau “Every Breath You Take”.

Membrii grupului au refuzat sa confirme zvonurile legate de o posibila reunire pe parcursul acestui an cand acestia serbeaza ce-a de-a 30-a aniversare a melodiei “Roxane”.

Reuşind să impresioneze printr-un sound original care combină elemente de reggae, pop şi rock, trupa The Police a fost inclusa în Rock and Roll Hall of Fame în 2003.

Cea de-a 49-a ediţia de anul acesta a Galei premiilor Grammy s-a desfasurat ieri 11 februarie la Los Angeles. (atitudinea.ro)