Treispe de la Fastius Curier – eficienta maxima pentru magazinele online

Tot mai multi consumatori fac shopping pe internet, insa in acelasi timp exista tot mai multe magazine online si implicit o concurenta tot mai intensa intre acestea. Succesul unui e-shop este conditionat de foarte multi factori, insa unul dintre cei mai importanti este livrarea comenzilor. Practic, livrarea este elementul care incheie procesul de cumparare.

Consumatorul isi doreste o experienta cat mai placuta la cumparaturi pe internet, iar o eventuala livrare intarziata va lasa o impresie negativa asupra intregii experiente de shopping. Degeaba produsele au fost de calitate si la preturi bune, degeaba site-ul a fost prietenos, iar departamentul de relatii cu clientii a raspuns bine la solicitari. Livrarea rapida si sigura este cea care lasa impresia finala.

Pentru orice magazin online, oferirea de servicii premium de livrare este asadar de maxima importanta. Cei de la Fastius Curier cunosc aceste aspecte si au conceput un serviciu special dedicat mediului e-commerce: Treispe. Orice magazin din Bucuresti poate oferi clientilor livrare in aceeasi zi, in cele mai bune conditii de pret si calitate. Eficienta magazinului va creste, pentru ca un numar mult mai mare de comenzi va fi receptionat, iar dintre aceste comenzi tot mai multe vor fi finalizate in conditiile dorite (fara a se mai solicita returul din motive de intarzieri).

“Treispe este primul serviciu de curierat dedicat exclusiv magazinelor online. Cu el, ai garantia ca orice comanda lansata pana la ora 13 e livrata in aceeasi zi, oriunde in Bucuresti. Astfel, tu vei putea sa te concentrezi imediat asupra vanzarilor urmatoare. Iar clientii vor fi impresionati de promptitudinea livrarii si vor reveni cu placere in magazinul tau online”, se mentioneaza pe www.fastiuscurier.ro.

Serviciul Treispe este deja utilizat de tot mai multe magazine online care doresc sa le ofere clientilor livrare in aceeasi zi in Bucuresti – o piata extrem de importanta pentru orice e-shop. Exista clienti din multe domenii de retail, iar in anul 2016 se pare ca tot mai multi parteneri Fastius Curier vor alege sa utilizeze acest serviciu pentru e-commerce.

 

 

Cauti Gazduire Web? Alege Speedhost.ro