Tratament facial CatioLift de la Mary Cohr

Esti in cautare de un tratament facial de nota zece? Vesti bune avem de la salonul Illieen’s. Illieen’s adauga in lista de servicii de cosmetica un tratament facial de la Mary Cohr. Orice femeie merita sa isi rasfete tenul cu un tratament facial la salon o data pe saptamana.

 

CatioLift este un tratament facial de la Mary Cohr, o companie franceza faimoasa in lumea cosmeticelor pentru tratamentele revolutionare pe care le lanseaza in domeniul beauty.

O descriere scurta si clara a acestui tratament facial este ca ofera un lifting spectaculos.

De ce sa optam pentru un tratament facial?

 

Untratament facial de tipul CatioLift este recomandat in cura de trei sedinte. Folosind tratamentul CatioLift in trei sedinte consecutive veti vedea un efect de lifting spectaculos. De asemenea, tenul este vizibil intinerit.

Un tratament facial eficient lucreaza prin stimularea musculaturii faciale. Stimuland muschii obtinem un efect de intinerire si ridicare.

tratament facial

Varsta inaintata si o viata cu multi factori de stres produc semne vizibile pe chipul nostru. CatioLift este un tratament facial care actioneaza direct pe musculatura chipului si in felul acesta ofera un nou tonus muschilor faciali.

 

Cheile tratamentului de la Mary Cohr

 

Acest tratament facial de la Mary Cohr are trei chei de baza: drenarea, stimularea musculara si masajul de lifting. Esteticiana realizeaza o stimulare care dreneaza pielea fetei. In felul acesta eliminam toxinele si oxigenam tenul.

Stimularea musculara este o parte cheie a acestui tratament facial. In felul acesta exersam muschii fetei pentru a reda fermitatea si tonusul.

La finalul acestui tratament facial, esteticiana va ofera un masaj al tenului cu o crema hranitoare pentru a spori regenerarea si a contribui la liftingul fetei.

 

Despre salonul de infrumusetare Illieen’s

Illieen’s este un salon de infrumusetare si tratamente corporale din Popesti Leordeni. Situat intr-un complex residential nou si infiintat din 2017, salonul Illieen’s a devenit rapid o oaza de relaxare si infrumusetare. Pe langa clasicele servicii de cosmetica (manichiura si pedichiurasau cosmetica faciala), Illieen’s ofera si servicii de coafor si tratamente corporale.

Echipa Illieen’s este pasionata de industria de beauty si constant aduce tratamente si servicii noi clientilor sai. Clientii Illieen’s devin prieteni ai salonului, si impreuna, echipa si clientii, formeaza o prietenie frumoasa care are ca element comun dragostea fata de infrumusetare.

 

Date de contact:

Persoana Contact Alexandra

Tel: 0786.125.539

E-mail: ananicollebeauty@gmail.com

Website: illieens.ro

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Tratament facial CatioLift de la Mary Cohr