Transport autocar – calatoriti fara griji !

Transportul cu autocare este o afacere cu sediul în Bucuresti, unde suntem o parte integrantă a comunității noastre. Scopul nostru este de a păstra clienții noștri cât mai activi și mai mobili, la cele mai bune rate accesibile, împuternicindu-le să fie cât mai independente posibil. Dorim să fim o resursă valoroasă în comunitatea noastra.

O FILOZOFIE DE GHIDARE

 • Loialitatea față de clienții și angajații noștri este în primul rând
 • Menținerea integrității în toate aspectele afacerii; fiind onest, consecvent și corect
 • Angajamentele trebuie să fie îndeplinite – întotdeauna
 • Lucru în echipă predomină; Gândiți-vă “noi” nu “eu”
 • Străduiți-vă pentru excelență în tot ceea ce facem
 • Ajutam toți asociații să-și atingă întregul potențial
 • Construim compania noastră pentru succesul pe termen lung

MISIUNEA NOASTRĂ

Să fim un lider în industria transportului, depășind continuu așteptările clienților noștri, atât actuali, cât și noi. Pentru a îndeplini această misiune, ne angajăm:

 • Furnizarea de servicii la prețuri competitive
 • Furnizarea celor mai noi tehnologii în echipament
 • Recompensarea realizării angajaților
 • Menținerea profitabilității

La transport autocar suntem condusi de pasiunea noastra de a oferi nu doar un mijloc de transport, ci o experienta de calatorie semnificativa. Această pasiune ne alimentează pe măsură ce evoluăm constant pentru a anticipa și satisface nevoile clienților noștri. Aceasta este mantra noastră. Aflați cum vă poate ajuta transport autocar.

In prezent transport autocar presteaza servicii de transport prin curse regulate de transport si  pentru grupuri organizate.

Punem la dispozitia clientilor  mijloace de transport, microbuze  si autocare, cu toate dotarile necesare transportului de persoane. Cu transport autocar puteți fi siguri că sunteți în mâinile cele mai bune. Avem una dintre cele mai mari flote din Romania și putem gestiona grupuri de toate dimensiunile și le putem lua oriunde ar trebui să meargă.

Alaturi de transport autocar firma de transport persoane călătoriţi cu cele mai bune tarife de pe piaţă, raportul calitate-pret fiind un factor decisiv si mereu in atenţia conducerii firmei. Preturile oferite de firma noastre pentru servicii fiind unele din cele mai mici.

Serviciile transport autocar se definesc prin confort și utilitate înainte de toate. Este singura companie de transport care oferă o gamă largă de servicii de transport. Asigurarea transportului în condiții optime de confort, pe toată durata călătoriei.

Asigurarea tuturor elementelor unei deplasări decente precum: aer condiționat, ascultarea unei muzici adecvate, etc. Siguranta este una dintre prioritatile noastre. Pentru a oferi servicii de calitate confort si siguranta, am stabilit sa respectam conditii specifice de sigurata ale calatorilor.

Pentru a beneficia de servicii de transport persoane  de calitate, in conditii de siguranta maxima, la standarde profesionale, va invitam sa alegeti transport autocar persoane. Vehiculele noastre sunt de prim plan, și le păstrăm în acest fel. Împreună cu spălarea și curățarea zilnică, efectuăm o întreținere proactivă regulată pentru a menține flota noastră în siguranță, la performanțe de vârf și cu o eficiență maximă a consumului de combustibil.

Pentru mai multe detalii accesati www.transport-personal.ro

 

 

 

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Transport autocar – calatoriti fara griji !