Traget, soluții eficiente pentru decorarea casei tale!

iunie 15, 2022

Atunci când îți dorești să faci din casa ta un loc ideal pentru liniște și relaxare ai nevoie să cauți și să găsești acel produse care o pun în valoare în armonie cu gusturile tale.

De multe ori anumite detalii fac diferența, indiferent dacă vorbim de un tavan care vrem să fie într-un anumit fel sau perdelele și decorațiunile care dau o notă distinctivă fiecărei încăperi.

În plus, în orice gospodărie ar trebui să existe pentru situații de urgență o trusă de scule și accesorii sau produse de etanșare necesare în cazul unor mici lucrări de întreținere.

Când ai nevoie de produse speciale și mai ales calitative poți face o vizită online magazinului Traget, unul dintre cele mai bune pe piața de profil.

Decorațiuni interioare de orice fel și nu numai

Orice încăpere dintr-o locuință are nevoie de anumite produse pentru a fi confortabilă și a te simți cu adevărat acasă.

De obicei la decorarea unei încăperi se începe cu baza, adică cu podeaua. Aceasta poate fi acoperită cu un parchet de calitate care are la rându-i nevoie să fie izolat. La Traget găsiți folii izolatoare pentru parchet din polistiren extrudat sau PEE simplă, cu aluminiu.

În cazul izolațiilor care au sistemul de încălzire montat sub ele se găsesc și folii izolatoare speciale pentru acest gen de lucrare.

Pereții vor primi o atenție specială deoarece tapetul comercializat de Traget se prezintă în mai multe sortimente, ideale pentru fiecare cameră în parte. Astfel pentru camera copiilor vom avea un tapet vesel, viu colorat, pentru camera de zi se poate alege un tapet clasic, pentru cei care preferă stilul rustic se poate alege un tapet care imită piatra, lemnul sau cărămida, iar un tapet cu model floral va înveseli orice cameră, indiferent de destinația ei.

Micile detalii fac diferența  

Traget se străduiește în permanență să îmbunătățească gama de produse necesare casei și vine de fiecare dată cu noutăți care sunt mai mult decât necesare pentru confort dar și pentru starea de bine.

Nimic nu poate bloca razele solare să pătrundă în dormitor la orele de odihnă decât o draperie de culoare cărămizie care fiind opacă, va bloca 70-90% din lumina solară și te va ajuta să ai un somn liniștit.

Modelul simplu și rafinat nu numai că va bloca razele solare dar, în același timp reduce și încălzirea camerei în zilele de vară.

Textura moale și modelul rafinat permite combinarea și cu alte produse, ca de exemplu diverse variante de perne decorative pentru a crea un ambient sofisticat.

Setul format din draperie și pernele decorative pot constitui un cadou util dar și estetic cu ocazia aniversărilor sau sărbătorilor.

Fețe de masă de colorat, un element inedit în bucătărie

Pentru familiile cu copii care adoră să deseneze în special în locuri nepermise Traget a găsit soluția perfectă: aducerea pe piața de consum a unor fețe de masă pe care se poate colora. Astfel fața de masă pătrată cu dimensiunea de 150X150 cm este decorată cu extratereștri simpatici care zboară prin univers cu nave spațiale.

Copiii se vor distra în bucătărie în timp ce așteaptă masa colorând figurinele trasate cu setul de carioci incluse în set, respectiv Bic Kids Ultra Washable.

Fața de masă poate fi spălată la 40 de grade Celsius iar culorile se vor șterge fără să lase urme.

Fețele de masă impermeabile fac și ele parte din gama de noutăți, având ca și caracteristici faptul că nu se decolorează în timp iar petele vărsate se pot șterge imediat chiar dacă e vorba de cafea sau vin roșu. Suprafața este tratată antipete cu un strat de teflon și rășină.

Modelul cu flori multicolore se poate preta și în camera adolescenților sau poate fi folosită în industria HoReCa.

Pentru mai multe detalii intrați pe site-ul oficial al firmei.

Comenzi: [email protected]

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Traget, soluții eficiente pentru decorarea casei tale!

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro