Trafic.ro este primul serviciu online din Romania certificat de TRUSTe

Serviciul de monitorizare a audientei pe internet in Romania, Trafic.ro, oferit de compania netBridge, este acum certificat de principala autoritate internationala in domeniul bunelor practici de colectare a informatiilor prin internet, TRUSTe (www.truste.org). Aceasta acreditare atesta politica de respectare a intimitatii utilizatorilor implementata de 6 ani in Romania de catre principalul serviciu de monitorizare a audientelor site-urilor romanesti, si conformitatea lor deplina cu standardele internationale.

Incepand cu luna mai, politica de confidentialitate a informatiilor si de respectare a intimitatii utilizatorilor de internet pe care Trafic.ro a promovat-o si a respectat-o in cei 6 ani de activitate, este auditata de catre organizatia independenta TRUSTe, care atesta astfel faptul ca politicile Trafic.ro respecta standardele internationale stricte pe care programul de acreditare TRUSTe le cere si le promoveaza.

Trafic.ro se alatura astfel unor servicii de renume international, precum yahoo.com, ebay.com, monster.com, care folosesc aceeasi marca de incredere numita « Web Privacy Seal », afisata din acest moment si de Trafic.ro, pentru a-si arata respectul permanent fata de intimitatea utilizatorilor de internet, si fata de confidentialitatea datelor pe care acestia le ofera la inscriere. Trafic.ro este primul serviciu online din Romania care primeste atestarea TRUSTe.

«Am respectat dintotdeauna intimitatea utilizatorilor de internet in statisticile pe care le oferim despre site-urile pe care le monitorizam. Am cerut insa acreditarea TRUSTe pentru a promova profesionalismul serviciilor online in Romania, si ca o dovada in plus ca standardele pe care ne bazam activitatea au o recunoastere internationala», a spus Tudor Fratila, Directorul Diviziei de Analiza Web in cadrul companiei netBridge.

Politica Trafic.ro de respectare a intimitatii utilizatorilor de internet are cateva principii clare, declarate public pe site-ul nostru, in sectiunea Ajutor : «folosim ‘cookie’-uri pentru a analiza felul în care vizitatorii, în forma agregata, folosesc site-ul nostru si site-urile clientilor nostri, pentru a face site-urile analizate cât mai folositoare pentru ei. Nu folosim ‘cookie’-uri pentru a colecta si stoca date personale de identitate. »

Trafic.ro monitorizeaza peste 20.000 de site-uri romanesti(20.585*) si a inregistrat in luna februarie a acestui an 4.758.050 de utilizatori romani de internet, ceea ce arata o crestere de 10,82% fata de sfarsitul anului 2005, si de 48% fata de februarie 2005.

Va invitam sa ne contactati folosind datele de mai jos pentru detalii despre activitatea Trafic.ro, adica privind monitorizarea audientei pe internet a site-urilor, categoriilor de site-uri sau a internetului in ansamblu, cat si despre alte servicii netBridge. Va raspunde intrebarilor dumneavoastra Ionut Oprea, Director de Comunicare al companiei netBridge.

*In data de 4 mai, ora 9.00. Pentru a consulta datele in timp real, consultati www.trafic.ro

Despre TRUSTe

TRUSTe este o organizatie independenta, non-profit, a carei misiune este sa construiasca încrederea si siguranta în Internet promovând folosirea practicilor clare de informatii. Pentru mai multe detalii despre programele de acreditare TRUSTe, sau despre site-urile acreditate la nivel international de TRUSTe, va invitam sa accesati siteul TRUSTe, la adresa www.truste.org.

Despre Trafic.ro

Serviciul Trafic.ro, lansat in septembrie 2000 in Romania, este instrumentul de monitorizare a audientei folosit de marea majoritate a site-urilor din Romania. In plus fata de datele de audienta disponibile gratuit, atat pentru fiecare site in parte, cat si pentru cele mai importante categorii de site-uri, la adresa www.trafic.ro, Trafic.ro permite, incepand cu anul 2004, si masurarea exacta a audientei globale a internetului in Romania (a vizitatorilor unici pe toate site-urile monitorizate), prin numararea fiecarui vizitator o singura data, indiferent de numarul de site-uri vizitate.

Trafic.ro este un serviciu dezvoltat de compania netBridge in cadrul Diviziei de Analiza Web, impreuna cu serviciile Statistici.ro si T3.ro. Din anul 2005, netBridge a lansat serviciul Trafic.ro si in alte tari precum Canada, Spania, Noua Zeelanda, Serbia si Muntenegru.

Despre netBridge

Trafic.ro este un serviciu al companiei netBridge, care mai dezvolta, in Romania, si serviciul de publicitate online Boom.ro, www.OKazii.ro, cel mai vizitat site de comert electronic, www.aman2.ro (singurul site premium de dating din Romania), www.hr-romania.ro (recrutare online pentru pozitii de top si middle management), www.myjob.ro (recrutare online generalista), si multe altele. Pentru o lista detaliata a serviciilor netBridge, va invitam sa accesati pagina www.netBridge.ro