Totul despre videochat – ce propune un astfel de job si care sunt conditiile de angajare

Videochat-ul a starnit tot mai mult interesul in randul publicului roman. Aici nu e vorba neaparat de sumele substantiale pe care le castiga un model. Mai degraba interesul e pentru modul in care se desfasoara totul intr-un astfel de studio.

Avand in vedere ca totul sta sub semnul discretiei, a confidentialitatii, mai ales in randul modelelor, speculatiile nu intarzie sa apara. De multe ori, videochat-ul este asociat cu vulgaritatea – lucru total gresit. Intr-un studio de videochat, totul tine de seductie, feminitate si senzualitate.

Avantajele pe care le au modele de videochat

In primul rand, un job in acest domeniu asigura independenta financiara mult dorita de fiecare femeie. De exemplu, la BeYou Studio, cu sediul in Bucuresti, modelele au un venit garantat lunar de 5.000 de lei. Tot aici, noile modele vor beneficia de comisioane semnificative, intre 50% si 80% – cel putin in prima luna, comisionul este de 80%. Mai multe detalii aici – https://www.beyou-studio.ro.

Pe langa toate aceste lucruri, modelele primesc si un bonus de angajare – poate fi reprezentat de o suma de bani sau tinute gratuite.

In aceeasi ordine de idei, cele interesate trebuie sa stie ca vor beneficia de training si sustinere pe toata perioada colaborarii. Este normal sa fie mai pudice, mai stangace la inceput, mai ales daca nu au experienta, asa ca printr-un training profesionist, toate fricile vor disparea. Totodata, in cercul BeYou Studio, modelele se vor simti ca intr-o familie – respectul, sustinerea reciproca si seriozitatea sunt lucrurile ce nu lipsesc din cadrul salonului.

Confidentialitatea este lucrul ce sustine desfasurarea tuturor sedintelor. Platformele BeYou Studio nu pot fi accesate din Romania, asa ca modelele nu trebuie sa isi faca griji ca vor fi judecate complet gresit.

Cerinte minime de angajare

Pentru a se ajunge in punctul in care se intocmesc contractele de munca, cele interesate trebuie sa indeplineasca anumite conditii de angajare. In primul rand, acestea trebuie sa aiba intre 18 si 35 de ani.

Avand in vedere ca in ziua de astazi prima impresie conteaza foarte mult, viitorul model trebuie sa aiba un aspect fizic placut, care sa atraga. In aceeasi categorie intra si seriozitatea, dorinta de a evolua, determinarea – calitati pe care trebuie sa le aiba orice model de videochat.

In aceeasi ordine de idei, cunostintele minime de limba engleza si utilizare a calculatorului sunt si ele necesare. Avand in vedere ca platformele nu pot fi accesate din Romania, modelele trebuie sa comunice cu clientii din afara granitelor prin intermediul unei limbi de circulatie internationala. Nu in ultimul rand, se lucreaza in camere individuale, asa ca fiecare trebuie sa stie sa parcurga pasii necesari desfasurarii activitatii din fata calculatorului.

In urma ocuparii unui loc in cadrul familiei BeYou Studio, modelele pot recomanda studioul si prietenelor  pentru a beneficia de inca un bonus atractiv.

Facand un rezumat, se poate spune ca videochat-ul tine de dorinta de comunicare si de gradul de determinare al fiecareia spre a atinge un apogeu inca nestiut.

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Totul despre videochat – ce propune un astfel de job si care sunt conditiile de angajare