Totul despre pictura cu nisip colorat – activitate creativa pentru copii si nu numai

Copiii cauta mereu ceva nou de descoperit, iar activitatile creative sunt apreciate de cei mici daca reusesc sa le capteze atentia. Cu atat de multe atractii electronice si digitale in jurul lor, copiii de astazi sunt mai greu de mobilizat spre jocuri care nu implica gadgeturi si privit in ecrane, iar parintii cauta mereu alternative.

O varianta tot mai populara este pictura cu nisip colorat. Este o activitate de tip handmade, care presupune urmarea unor instructiuni, dar in acelasi timp creativitate, atentie la detalii, rabdare in a parcurge cu grija fiecare pas. Este ceva nou, special, care ii atrage pe copii mult mai mult decat alte activitati precum folosirea cartilor de colorat sau pictura clasica bazate pe folosirea acuarelelor.

HappyArt.ro este magazinul online care promoveaza activ pictura nisip colorat, fiind importator direct de seturi creative foarte placut de folosit. Pictura cu nisip colorat ii implica pe copii intr-un demers artistic foarte stimulant, pe care il urmeaza cu placere. Este genul de activitate apreciata inclusiv de parinti pentru multiplele sale avantaje, insa poate fi oferita copiilor tocmai ca o recompensa pentru alte activitati, inclusiv cele scolare.

Cei mici se vor bucura sa creeze planse cu mainile lor, rezultatele fiind spectaculoase. Plansele pot fi colectionate, inclusiv expuse ca tablouri decorative, mai ales ca pot insufleti decorul din camera copiilor. Seturile de pictura cu nisip colorat includ personaje Disney, animale si alte imagini pe placul tuturor. Frozen, Cars, Mickey & Minnie Mouse sunt printre alegerile cele mai populare in magazinul online www.happyart.ro.

Fiind vorba despre seturi originale, materialele sunt de foarte buna calitate, ceea ce aduce satisfactie in utilizare si in rezultate, garantand in acelasi timp siguranta in ceea ce priveste contactul cu produsele (respectand instructiunile, totul este sigur pentru cei mici). Pictura cu nisip colorat este relaxanta si in acelasi timp stimuleaza concentrarea. Pentru adulti, poate fi o activitate antistres – exista seturi de pictura cu nisip colorat special dedicata copiilor mai mari sau adultilor. Orice kit de pictura cu nisip colorat este in acelasi timp o modalitate excelenta de petrecere a timpului liber in familie, copii si parinti / bunici impreuna.

“Cu ajutorul picturii cu nisip colorat, copiii isi vor dezvolta atentia asupra detaliilor, indemanarea, imaginatia, creativitatea si, nu in ultimul rand, simtul artistic. Prima data se dezlipeste conturul desenului, apoi restul segmentelor. Pentru contur folositi doar nisipul negru. Va recomandam sa incepeti cu nisipul mai inchis la culoare, apoi cu cel mai deschis, lasand spre final culorile alb, crem, galben. Fondul plansei se coloreaza ultimul, cu una sau mai multe culori, dupa preferinte. Dupa ce plansa este gata, o puteti inrama, transformand-o in tablou sau o pastrati in folia primita in pachet”, se precizeaza pe happyart.ro, unde se pot comanda online astfel de seturi, cu livrare rapida prin curier oriunde in Romania.

Folosirea seturilor de pictura cu nisip colorat este recomandata copiilor cu varsta de peste 3 ani si sub supravegherea parintilor. HappyArt.ro a lansat recent noi game de pictura cu nisip colorat, printre cele mai apreciate noutati de pe piata internationala. De asemenea, se pot comanda seturi de nisip kinetic cu personaje din povesti si desene animate.

,

 

Cauti Gazduire Web? Alege Speedhost.ro