Tot mai mulți români pariază la Netbet

Netbet este una dintre cele mai bune agenții de pariuri de top din România. În ultima perioadă, agențiile de pariuri online au cunoscut o evoluție impresionantă și totodată foarte mulți pariori aleg să parieze online în detrimentul caselor de pariuri stradale. Acest lucru se întâmplă datorită eficienței cu care poți paria online, fie că vorbim de faptul că nu mai este nevoie să te deplasezi până la agenție sau că nu mai depinzi de programul de funcționare al agențiilor stradale. O să îți prezint motivele pentru care tot mai mulți români aleg să parieze la Netbet.

Cele mai  multe promoții

În primul rând, Netbet este o casă de pariuri licențiată în România și are cele mai multe promoții. Dacă ești fan promoții, atunci Netbet este locul ideal pentru tine. Netbet oferă promoții pentru majoritatea evenimentelor sportive importante. Promoțiile constau în pariuri gratuite sau bonusuri în bani. Un mare avantaj când alegi să joci la Netbet este că primul pariu este fără risc până la 500 RON. Vezi și recenzii despre această agenție accesând netbet pareri.

Depunerile stradale

Un alt avantaj pe care îl oferă Netbet clienților săi se referă la depunerile stradale. Deși Netbet nu are agenții stradale, aceștia au încheiat un contract de colaborare începând cu 2018 cu FavBet prin care poți depune bani direct în contul tău Netbet prin agențiile FavBet. Tot ce trebuie să faci este să intri într-o agenție stradală FavBet și să soliciți un card Netbet. Acest lucru îl faci prima dată folosind cartea de identitate, iar mai apoi trebuie doar să te prezinți cu cardul tău Netbet în agenție și să depui bani. Avantajul este că depunerea minimă prin această metodă este de 10 RON.

Pariază prin Netbet – Vip

Clubul Netbet VIP este un alt motiv important pentru care mulți români aleg să parieze prin Netbet. Dacă ești un parior care mizează sume importante, atunci poți intra în clubul VIP. Dacă ești în acest club, ai posibilitatea de a solicita o cotă mai mare pentru un anumit eveniment. Ai la dispoziție inclusiv un manager de cont VIP care îți este la dispoziție zilnic pentru asistență și poți chiar să îi soliciți o retragere rapidă când ai nevoie. Tot ce trebuie să faci dacă știi că ești un jucător care mizează sume mari este să trimiți un mail pe adresa [email protected] și un operator te va contacta în cel mai scurt timp pentru mai multe informații.

Pe lângă aceste avantaje, Netbet are și un concurs de tip Pronosport la care poți câștiga maxim 80.000 RON doar într-o singură rundă. Pronosport este un tip clasic de pariuri din trecut și este readus la viață de către Netbet prin Pronobet. În cadrul Pronobet, Netbet propune 5 sau 11 evenimente din fotbal. Dacă toate pronosticurile sunt de tipul 1×2, miza per toată grila este de 1 euro.

 

 

 

 

 

Cauti Gazduire Web? Alege Speedhost.ro