Tot ce trebuie sa stiti despre uleiul de canabis

Descoperiti cele mai importante 5 lucruri de stiut inainte de a cumpara ulei de canabis, inclusiv intelegerea diferitelor tipuri de ulei de canabis, inclusiv ulei de seminte de canepa, ulei de CBD, ulei de THC, ce diferentiaza diferite tipuri de ulei de canabis, beneficiile lor pentru sanatate si de unde sa cumparati ulei de canabis pe net.

CE ESTE ULEIUL DE CANABIS?

Daca doriti sa cumparati ulei de canabis, trebuie sa stiti mai intai ce tip de ulei de canabis cautati, apoi ce sa cautati din punct de vedere al calitatii si sigurantei. In calitate de practicant holistic de canabis , am multe intrebari despre cumpararea uleiului de canabis. Multe dintre aceste intrebari provin dintr-o adevarata neintelegere a plantei de canabis si a numeroaselor nume asociate cu aceasta. Termenul „ulei de canabis” este un termen-umbrela folosit pentru a clasifica diferite tipuri de uleiuri extrase din planta de canabis. Tipurile de ulei de canabis pot fi impartite in subcategorii:

  1. Ulei din seminte de canepa
  2. Ulei CBD, Ulei CBD de canepa, Ulei de canabidiol
  3. Ulei THC, Ulei de Marijuana, Ulei de Hash
  4. Ulei de casa cu infuzie de canabis

Pentru a intelege clasificarea si legalitatile ulterioare ale diferitelor forme de ulei de canabis, sa analizam mai intai taxonomia de baza a plantelor. Taxonomia plantelor este cunoscuta sub numele de identificare, clasificare si descriere a plantelor.

INTELEGEREA PLANTEI DE CANABIS – afla totul despre uleiul de canabis

Este util sa incepeti cu intelegerea faptului ca canabisul este un gen de plante cu flori din familie numit Cannabaceae. In prezent, oamenii de stiinta nu sunt de acord daca exista sau nu o singura specie de canabis sau trei. Cele trei „ specii ” recunoscute de canabis sunt:

  1. Cannabis sativa
  2. Cannabis indica
  3. Cannabis ruderalis

CARE ESTE DIFERENTA DINTRE MARIJUANA SI CANEPA?

Marijuana si canepa sunt ambele derivate din planta de canabis. Canepa si marijuana provin ambele din aceeasi specie, dar sunt tulpini diferite ale plantei de canabis. Diferent tulpinile au fost crescute cu diferite scopuri in minte.

Atat marijuana, cat si canepa sunt specii ale plantei de canabis, facand atat uleiul de marijuana, cat si uleiul de canepa, din punct de vedere tehnic, un ulei de canabis. Cu toate acestea, este important sa nu confundati cele doua, deoarece ambele au proprietati diferite, utilizari preconizate si restrictii legale. Exista cateva diferente intre canepa si marijuana cand vine vorba de cultivarea, functionarea si aplicarea plantelor. Cea mai mare diferenta este compozitia chimica a plantei, in special cantitatea de THC pe care o contine.

CONCENTRATIA CBD

Pentru a fi clasificata ca canepa, planta de canepa trebuie sa contina mai putin de 0,3% concentratie de THC. Plantele de canepa pot fi crescute pentru a produce in mod natural niveluri mai ridicate de canabidiol (CBD) si niveluri mai scazute de tetrahidrocanabinol (THC).

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Tot ce trebuie sa stiti despre uleiul de canabis