Tot ce trebuie să știi despre oud

Fiecare gamă de parfumuri are în componența sa un anumit parfum sau o anumită esență care face ca acea gamă să fie unică. În cadrul parfumurilor arăbești, cea mai distinctă esență folosită în parfum este oud. Ce este acesta și ce ar trebui să știm despre el? Te invităm alături de noi să citești despre această esență extrasă din lemn!

Oud este o esență extrasă din lemn de agar

Am stabilit acum ce este cu această esență și de unde mai exact provine ea. În limba arabă ea mai apare cu denumirea de oudh și este extrasă din lemn de agar. Și totuși, această esență chiar miroase a lemn sau este ceva mai distinct pentru parfumurile arăbești?

Esența acestui lemn de agar este cunoscută și pentru istoria lui îndelungată, fiind folosită și în practicile culturale. Are un miros dulce, cu note de vanilie și mosc, și chiar și de chihlimbar. Multe combinații pentru o simplă bucată de lemn, nu crezi? Lemnul de agar este și cel mai scump material neprelucrat din lume!

În industria parfumurilor, esența lemnului de agar este o combinație de note lemnoase specifice orientului și floral-fructate. Putem spune că oudul este o esență cu aproape toate notele distincte ale parfumurilor arăbești! Acum că am aflat ce este cu această esență, vom continua cu câteva parfumuri arăbești.

Parfumuri arabesti dama care pun în evidență esenta unica a oudului

După cum spuneam și mai sus, această esență din lemn de agar este cea care scoate în evidență parfumurile arăbești. Dacă cineva folosește un parfum arăbesc în jurul tău, imediat îți vei da seama după mirosul distinct! Parfumurile arăbești sunt arhicunoscute pentru notele lor florale, fructate și în special lemnoase.

Parfumurile arăbești fiind la mare căutare, parfumeriile orientale au încercat să creeze parfumuri cât mai distincte față de cele europene. Astfel, s-au născut aceste parfumuri care conțin esența lemnului de agar care a cucerit lumea. Nu ai vrea și tu un parfum arăbesc cu această esență de lemn de agar?

Din fericire pentru tine, la Shaikh Perfumes găsești numeroase parfumuri a căror esență principală este oudul. Avem parfumuri atât pentru doamne și domnișoare, cât și pentru domni, dintre care îl poți alege pe cel potrivit ție. Încearcă gama noastră de parfumuri arăbești și lasă-te surprins de aromele lor unice.

Alege parfumul arăbesc pentru bărbați Aoud Prestigium pentru soțul sau partenerul tău

Sunt multe parfumuri orientale pe piață și uneori îți este greu să faci o alegere promptă și rapidă. Poate ai nevoie urgentă de un parfum cu esențe unice și nu știi unde să cauți. Stai fără griji! Shaikh Perfumes îți recomandă pentru soțul sau partenerul tău parfumul Aoud Prestigium.

Aoud Prestigium nu este doar o simplă apă de parfum arăbească.. Este o apă de parfum cu esențe orientale, care are în componența sa oudul atât de apreciat de cunoscătorii de parfumuri. Aoud Prestigium mai conține și esențe de smochin și iasomie egipteană, conferindu-i notele sale lemnoase și florale distincte.

Parfumul Aoud Prestigium este parfumul pe care soțul sau partenerul tău va fi încântat să îl dețină. Este un parfum bărbătesc cu esențe puternice, care te va face și pe tine să te îndrăgostești a doua oară. Fă-ți și ție o plăcere cu acest parfum cu esență din lemn de agar!

Pentru doamne, parfumul arăbesc de damă Jameela este alegerea ideală

Am păstrat pentru doamne și domnișoare unul dintre cele mai bune parfumuri de damă arăbești. Jameela este un parfum cu arome fructate și florale, având în componența sa oud, flori albe și căpșuni, oferindu-i un miros dulce. Doamnele și domnișoarele merită tot ce e mai bun cu acest parfum arăbesc.

Parfumurile arăbești cu esență de oud sunt la mare căutate nu doar pe teritoriul european, ci în întreaga lume. Această esență lemnoasă a reușit să evadeze din granițele arabe și să ne încânte și pe noi cu esența lui unică. De unde să cumperi astfel de parfumuri dacă nu de la noi?

Shaikh Perfumes îți aduce la ușă parfumul arăbesc de mult timp dorit. Sau dacă nu comanzi pentru tine, persoana pentru care îl achiziționezi se va bucura peste măsură de cadoul tău. La Shaikh Perfumes ai posibilitatea de a-ți alege parfumul care să fie al tău a doua zi!

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Tot ce trebuie să știi despre oud

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro