Tot ce trebuie sa stii despre jucariile sexuale

Inventat la inceputul anilor 1900, folosit la inceput ca si tratament impotriva isteriei la femei, vibratorul a fost si a ramas o jucarie sexuala foarte `indragita` in randul doamnelor si domnisoarelor. Apoi a aparut dildo-ul, fara vibratii, insa cu aceleasi proprietati, forme si texturi. In timp ce unele femei prefera inca vibratorul, altele aleg dildo-ul, fiind mult mai usor de manuit, in functie de pozitia preferata, de marimea si de grosimea potrivite vaginului. Mai multe informatii despre un dildo natural, modele si preturi, pot fi gasite pe site-ul http://amsterdamsexshop.ro/.

 

Ce este un dildo natural si cu ce poate surprinde acesta femeile?

Dildo-ul este jucaria sexuala care are forma unui penis in marime naturala, cu aceleasi caracteristici, lungime, grosime si chiar striatii. Dildo-ul este obiectul cel mai des comandat si utilizat deopotriva de femei si de barbati pentru a-si satisface propriile placeri sau pentru a-si condimenta viata de cuplu.

Dildo-ul traditional, natural, are forma foarte fidela a unui falus, insa din diferite materiale care pot fi moi, foarte tari, fiindca exista si dildo din sticla, silicon, plastic, jelly, metal sau materiale mai realistice. Ceea ce trebuie sa stie femeile in privinta alegerii unui dildo este ca trebuie sa aleaga un model cu care sa se simta confortabil la utilizare, un model placut la atingere, care sa aduca satisfactie maxima si sa se poata curata usor.

Este foarte important ca dildo-ul realist sa nu fie imprumutat altor persoane din motive de igiena si sa fie foarte bine curatat si sterilizat. Dildo-ul realist castiga din ce in ce mai mult teren in fata altor jucarii sexuale pentru doamne si domnisoare si, daca este corect lubrifiat, sterilizat, se va dovedi un excelent inlocuitor al iubitului/ logodnicului/ sotului atunci cand este plecat in delegatie.

Asadar, dildo-ul realist este alegerea perfecta a femeilor frigide dar si a celor dornice de aventuri, a doamnelor cu experienta sau a domnisoarelor cu initiativa, poate fi folosit pentru stimularea vaginala si este la fel de placut precum o partida de amor.

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Tot ce trebuie sa stii despre jucariile sexuale