Toshiba - generatia 2012 de televizoare, LED compacte si Full HD cu 3D

martie 26, 2012

Toshiba Europe GmbH a anuntat generatia 2012 de televizoare, care se remarca printr-un design deosebit, calitate foarte buna a imaginii si solutii variate de conectare pentru divertisment multimedia diversificat. Plecand de la tipologiile divers de consumatori multimedia, Toshiba anunta noi modele de televizoare LED compacte si televizoare Full HD cu 3D, fiecare din ele avand caracteristici unice prin care asigura spectatorilor cea mai buna experienta vizuala si audio.

Portul USB permite utilizatorilor sa conecteze cu usurinta un HDD extern sau un stick de memorie USB pentru a vizualiza clipuri video si fotografii pe ecranul televizorului, sau pentru a asculta muzica la boxele stereo cu Dolby Digital Plus. Datorita porturilor HDMI, dispozitivele precum o consola de jocuri sau un player Blu-ray, pot fi conectate pentru a oferi o calitate superioara jocurilor video si imaginilor pe marele ecran.

Datorita tehnologiei de iluminare din spate cu LED-uri, televizoarele au pe langa designul subtire un consum redus de energie si ofera un contrast excelent si imagini atractive si dinamice. Toate modelele sunt echipate cu doua porturi HDMI si un conector USB, precum si cu Dual-Tuner (DVB-T si DVB-C). Noua serie va fi disponibila in Europa incepand cu al doilea trimestru al anului 2012.

Calitatea imaginii este optimizata si de tehnologia Active Motion & Resolution (AMR), datorita careia clipurile video sunt clare si fluide, oferind o experienta de vizualizare mai buna, in special in cazul evenimentelor sportive sau al filmelor de actiune.

Seria DL imbina economia de spatiu cu un DVD player incorporat, cu tehnologie de ultima generatie pentru calitate excelenta a imaginii.

Porturile USB si HDMI permit conectarea la dispozitive audio externe sau chiar la PC, pentru vizualizarea de filme si pentru jocuri. Pe langa acestea, iluminarea din spate cu LED-uri, cu consum redus de energie, ofera imagini foarte clare, iar televizorul este solutia perfecta pentru spatii secundare precum dormitorul, camera de oaspeti, bucataria, sau chiar camera unui student.

DL este o serie speciala si datorita DVD player-ului incorporat, oferind avantajul unui televizor si DVD player in acelasi dispozitiv pentru optimizarea spatiului. Slotul DVD este pozitionat in mod convenabil pe partea laterala a televizorului, pentru un acces rapid. Pe langa DVD-uri, DVD player-ul incorporat al seriei DL poate reda filme DivX, muzica in format MP3 si fotografii in format JPEG. Toate functiile pot fi accesate cu telecomanda televizorului.

Seria Toshiba EL 933/934 este disponibila cu patru dimensiuni de ecran, de la 47 cm (19”) pana la 80 cm (32”). Modelul de 58 cm (23”) este un televizor Full HD, iar celelalte trei sunt HD ready. Toshiba HL933 este disponibil cu un ecran de 80 cm (32”) sau de 102 cm (40”); ambele sunt Full HD, cu o rezolutie de 1920 x 1080. Datorita iluminarii din spate cu LED-uri, toate modelele Toshiba EL933/934 si Toshiba HL933 nu numai ca au un design foarte subtire, ci si un consum de energie redus. Modelele EL933 & 934 de 66 cm (26”) si 80 cm (32”), si ambele modele HL au ecrane ultra-subtiri, datorita carora televizoarele se integreaza cu usurinta in orice mediu.

Televizoarele LED cu DVD player incorporat sunt disponibile cu patru dimensiuni de ecran, de la 47 cm (19”) pana la 80 cm (32”). Modelul de 58 cm (23”) este un televizor Full HD, iar celelalte trei sunt HD ready. RL933 este Full HD, cu rezolutie 1920 x 1080p si ofera acces rapid la o varietate larga de continut multimedia pe Internet. Cu designul sau subtire negru slefuit si aspectul sau elegant, modelul RL933 este disponibil cu dimensiuni de ecran de 58 cm (23”), 80 cm (32”) si 102 cm (40”).

Andy Bass, Vice Presedinte Vanzari si Marketing, Toshiba Europe GmbH: „Toshiba a dezvoltat o gama larga de televizoare Smart TV. Datorita numarului crescut de utilizatori care doresc sa acceseze cantitatea imensa de continut de pe Internet prin intermediul televizorului, seria RL933 cu preturi competitive, ofera un punct de intrare excelent in lumea televizoarelor Smart TV. RL933 vine si cu o calitate a imaginii Full HD si continut usor de accesat din portalul nostru online Toshiba Places.”

Utilizatorii se pot conecta cu usurinta la Internet prin cablu LAN sau Toshiba Wi-Fi USB dongle (vandut separat) pentru a experimenta Toshiba Places – portalul online de la Toshiba care ofera acces catre o diversitate de continuturi prin aplicatii dedicate (difera in functie de tara). De exemplu, filme la cerere cu Acetrax, Maxdome si Viewster; milioane de clipuri video pe YouTube si Dailymotion; muzica pe iConcerts si Aupeo!; servicii TV precum BBC iPlayer si Euronews; si, desigur, retelele dumneavoastra sociale preferate Facebook si Twitter. Toshiba Places este imbogatit cu aplicatii noi in fiecare luna, fara a fi nevoie de vreo actualizare TV. Utilizatorii pot rasfoi si MediaGuide sustinut de Rovi, care cuprinde informatii detaliate privitoare la programe, oferte speciale si date interesante despre actori, emisiuni sau filme. Aceste caracteristici online sunt disponibile pentru televizoarele 3D active, dar si pentru modelele 3D pasive si RL933.

Datorita tehnologiei de iluminare din spate cu LED-uri, seria Full HD 3D are un design ultra-subtire si un consum redus de energie. Este echipata cu patru porturi HDMI si doua porturi USB, precum si cu un Multi-Tuner pentru DVB-T/T2, DVB-C si DVB-S/S2. În plus, ofera acces rapid la o gama larga de continut multimedia pe Internet.

Seria Toshiba VL963 iese imediat in evidenta prin designul sau elegant „fara rama” si ofera o experienta de vizualizare la calitate de cinema, cu cea mai subtire dintre rame. Ecranul este Full HD, cu rezolutie de 1920 x 1080p si 3D pasiv, si poate converti continut 2D in imagini 3D. Televizorul vine cu patru perechi de ochelari usori 3D pentru utilizare imediata. Seria VL963 este disponibila cu dimensiuni ale ecranului de 107 cm (42”), 119 cm (47”) si 139 cm (55”). Este echipata cu patru porturi HDMI si doua porturi USB, precum si cu un Multi-Tuner pentru DVB-T/T2, DVB-C si DVB-S/S2. În plus, ofera acces rapid la o gama larga de continut multimedia pe Internet.

Andy Bass, Vice Presedinte Vanzari si Marketing Toshiba Europe GmbH: „VL963 imbina tehnologia incredibila 3D cu un design excelent. Primul design Toshiba „fara rama” aduce imaginea aproape de margine pentru o experienta de vizualizare incredibila. Datorita tehnologiei 3D pasive, folosita pe scara larga in cinematografe, seria de televizoare VL963 ofera solutia perfecta pentru cei care doresc sa vizualizeze continut 3D cu familia si prietenii.” Ochelarii pasivi 3D sunt usori si permit utilizatorilor sa se bucure de imagini sau jocuri 3D pe perioade mai lungi de timp. În plus, cu tehnologia pasiva 3D a seriei VL963, continutul 2D poate fi convertit in 3D, pentru ca privitorii sa se delecteze cu emisiuni TV, filme sau clipuri video inregistrate chiar de ei.

Toshiba VL963 vine si cu Audyssey Premium Television, o serie de tehnologii audio dezvoltate la Audyssey de catre experti in domeniul sunetului. Audyssey ABX garanteaza un bas bogat si puternic in boxele televizorului. Audyssey Dynamic Volume ridica volumul atunci cand se vorbeste in soapta si asigura un volum constant, eliminand acele varfuri de sunet suparatoare care apar la inceputul reclamelor. Audyssey EQ este un sistem de egalizare a sunetului care modifica automat setarile sunetului in functie de acustica incaperii, pentru a oferi cel mai clar si echilibrat sunet posibil. Aceste trei tehnologii au fost proiectate pentru a actiona impreuna si au fost personalizate pentru acest televizor pentru a oferi cea mai buna experienta audio.

Ecranul LCD 16:9 cu iluminare din spate Edge LED este 3D ready si Full HD, cu o rezolutie de 1920 x 1080p. Modelele TL933/963 pot converti continut 2D in 3D, astfel incat privitorii sa se poata bucura de emisiuni si filme de calitate 3D in timp ce poarta ochelarii Active Shutter 3D (nu sunt inclusi). Seria TL933/963 este disponibila cu dimensiuni ale ecranului de 80 cm (32”), 102 cm (40”) si 117 cm (46”).

Andy Bass, Vice Presedinte Vanzari si Marketing Toshiba Europe GmbH: „Cu noua serie TL933/963, Toshiba continua sa isi extinda tehnologia 3D catre cat mai multe produse. Aceasta permite unui numar din ce in ce mai mare de utilizatori sa se bucure de experienta fascinanta 3D. Cei care inca nu au facut cunostinta cu lumea 3D se pot pregati acum pentru viitor. Cu ochelarii Active Shutter 3D, aceasta serie ofera o experienta 3D completa pentru intreaga familie.”

În timp ce modelele Toshiba AV933/934 sunt HD, seria Toshiba LV933 vine cu Full HD si rezolutie de 1920 x 1080p. Ambele ofera o calitate excelenta a imaginii si un raport foarte bun pret-calitate. Seriile AV si LV sunt disponibile cu dimensiuni ale ecranului de 80 cm (32”), iar pentru seria LV este disponibila si versiunea 102 cm (40”). Pentru seria AV, utilizatorii pot alege intre versiunile negru (AV933) sau alb (AV934). Ambele serii au doua porturi HDMI si un conector USB, precum si un Dual-Tuner (DVB-T si DVB-C). Noile serii AV si LV vor fi disponibile in Europa incepand cu al doilea trimestru al anului 2012.

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro