Top 5 greșeli care îți afectează câștigurile la cazinoul online

Dacă ești un jucător împătimit, știi bine că există zile bune și zile mai proaste într-un cazino. Este absolut normal, pentru orice jucător, ca uneori să câștige, alteori să piardă. Indiferent de tipul de jocuri de cazino pe care le preferi sau de sporturile pe care pariezi, este important să eviți pe cât posibil să faci anumite greșeli.

Vom discuta despre cele mai frecvente greșeli pe care jucătorii le fac în cazinourile online. Dacă ai chef de distracție, caută și tu cele mai tari jocuri la Maxbet Casino și profită de ofertele de bun venit. Iată care sunt cele mai frecvente 5 greșeli pe care jucătorii sunt tentați să le facă.

 

1. Lipsa unui sistem de pariere

Dacă vorbești cu 10 jucători de succes, vei observa că toți au, cel mai probabil, propriile strategii pe care se bazează pentru a câștiga. Un lucru pe care îl vor avea întotdeauna în comun este dedicarea lor față de bugetul pe care îl pun la bătaie.

Este important ca atunci când începi să joci, să stabilești o sumă clară de bani pe care o dedici distracției. Fie că este vorba de pariuri sportive sau de jocuri de noroc, investește doar banii de care te poți lipsi în viitor. Asta deoarece nu îți garantează nimeni că vei câștiga. Sigur, există șanse la fel de mari să ai profit, cum există șansele de a pierde. Ca regulă generală, ar trebui să ai la dispoziție o sumă de bani pe care îți poți permite să o pierzi fără a suferi o destabilizare financiară.

Cea mai importantă componentă a sistemului de pariere este procentul de bani pe care îl poți investi într-un pariu. Evident, intervalul de pariere va fi determinat de toleranța la risc și de suma totală de bani din contul tău, dar majoritatea jucătorilor recomandă să rămâi la un procent cât mai mic.

 

2.  Pariezi pe orice joc

Sigur, ofertele cazinourilor sunt extrem de tentante. Însă acestea, de cele mai multe ori, se aplică unui număr restrâns de jocuri. Astfel, una dintre greșelile pe care jucătorii le fac este să parieze pe toate jocurile și sporturile posibile. Dacă joci doar pentru distracție această strategie ar putea fi potrivită. În definitiv, ai șansa de a obine o serie de beneficii. Dacă însă scopul tău este de a câștiga bani, este cazul să îți alegi cu grijă jocurile.

Nu numai că ar trebui să alegi jocurile pe care le cunoști, indiferent dacă pariezi pe jocuri sportive sau pe jocuri de cazino, dar ar trebui să rămâi la pariuri specifice, cu care ești familiarizat. Dacă vrei să-ți extinzi orizontul în ceea ce privește pariurile pe care vrei să le încerci, e cazul să începi cu sume mici.

 

3. Nu pariezi pe valoare

Dacă ești fanul pariurilor sportive, știi foarte bine faptul că șansele cele mai mari de câștig sunt aduse de favoriții jocurilor. Din acest punct de vedere cotele sunt un adevărat ajutor. Dar este oare câștigul garantat? Cu siguranță nu!

Cheia pentru a avea succes pe termen lung este să te concentrezi asupra obținerii celei mai bune valori, nu a celor mai bune șanse de a câștiga. Casele de pariuri știu că pariorii amatori se lasă seduși de ideea de a paria 50 RON pentru a câștiga 10 RON „ușor”. Știu, de asemenea, că oferirea acestor cote va funcționa în favoarea casei.

Nu vrem să sugerăm faptul că nu ar trebui să iei în considerare cotele. Ce vrem să spunem este să te informezi foarte bine înainte de a plasa pariul și să ai în vedere șansele reale ale favoriților.

 

4. Te bazezi doar pe noroc

 

Fiecare jucător s-a confruntat de-a lungul timpului atât cu situații în care a avut noroc, cât și cu situații în care a avut ghinion. De fapt, acestea sunt cele două constante atunci când vine vorba de pariuri.

Diferența dintre un jucător de succes de unul care pierde constant poate fi reprezentată doar de câteva procente. Mai exact, dacă câștigi 57% din pariuri, putem spune că ești un jucător fericit. Dacă câștigi 51% din pariuri, probabil că nu te vei îmbogăți din jocurile de cazino.

Pentru a ajunge la un număr mare de 50 de procente de pariuri câștigate este nevoie de o cercetare prealabilă și de multă practică, dar aceste lucruri pot fi realizate de oricine dorește cu adevărat să câștige. Dacă vrei să iei în serios jocurile de noroc, documentează-te cât de mult poți și încearcă să ai de partea ta un adevărat avantaj statistic pe care să îl poți aplica la pariuri.

 

5. Nu cauți cele mai bune cote

Majoritatea pariorilor au una sau două case de pariuri online preferate pe care le utilizează în mod regulat. Deși este mai ușor să pui tot timpul pariurile în același loc, există mai multe avantaje dacă ești la curent cu toate cotele oferite de cât mai multe case de pariuri.

În ceea ce privește jocurile de cazino, mulți jucători se simt confortabil cu un singur site și rareori se aventurează la mai multe cazinouri online, iar în acest fel ratează șansa de a beneficia de promoții variate.

Multe cazinouri online oferă bonusuri care pot avea beneficii majore atât pentru jucătorii noi, cât și pentru cei existenți. De exemplu, multe site-uri oferă un bonus de înscriere, bonusuri la reîncărcare sau chiar jocuri gratuite și oferte periodice. S-ar putea să pară că anumite oferte sunt prea bune pentru a fi adevărate, dar amintește-ți că aceste site-uri au un interes imens pentru a te câștiga ca jucător.

 

Concluzie

Vestea bună este că oricine are capacitatea de a deveni un jucător de succes dacă folosește tacticile potrivite și evită să facă unele greșeli. Vestea proastă este că foarte puțini sunt dispuși să facă asta. Dacă după ce ai parcurs această listă te-ai regăsit în una sau mai multe situații, ține cont de sfaturile noastre, iar pe viitor vei avea, cu siguranță, mai multe șanse de a pune mâna pe premii consistente în bani!

 

 

 

 

 

 

 

Cauti Gazduire Web? Alege Speedhost.ro

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro