Top 3 Păcănele iubite de români

Mediul online a devenit de-a lungul anilor din ce în ce mai divers și am avut parte de o îmbunătățire și în cadrul pariurilor. Multe case de pariuri și-au îmbunătățit drastic serviciile pe care le ofereau în mediul online pentru a face față numărului mare de persoane care se anunța să vină. Pandemia a dus ca agențiile stradale, și nu numai, să fie închise temporar, iar oamenii care le foloseau serviciile au trebuit să găsească alte soluții de a paria.

 

Deși, înainte de pandemie, aveam parte de multe site-uri care ofereau servicii de pariuri sportive, erau puține care aveau implementate și păcănelele în oferta lor. Dar, în ziua de azi, majoritatea oferă pariuri sportive, o secție dedicată cazinoului, una poker-ului, una pentru bingo și multe altele. O astfel de ofertă o găsești la Betano care are și cele mai multe recenzii bune conform paginii Betano pareri. Astfel, din ce în ce mai mulți români joacă la păcănele în mediul online acum.

 

Dar românii sunt destul de rezistenți la schimbare, iar acest lucru se vede și în privința păcănelelor. Deși sunt sute, dacă nu mii de astfel de jocuri, ei aleg să joace doar câteva dintre ele.

 

Care sunt trei dintre cele mai iubite păcănele de români

 

Starburst

 

Sincer, nu este de mirare că Starburst se află în topul celor mai iubite păcănele. Este un joc simplu, cu câștiguri intuitive și un bonus destul de atractiv. Acesta a fost dezvoltat de către NetEnt, unul dintre cei mai mari producători de jocuri de păcănele din lume și este un slot pe 10 linii. El poate produce câștiguri foarte mari, de până la 500x, în timp ce suma minimă pariată este 0.1 Euro (10 linii x 0.01 Euro).

 

Twin Spin

 

Dacă ești nou în comunitatea pariurilor online, atunci e posibil ca numele să nu îți spună nimic. Dar el este, de fapt, un joc ce implică șeptarii, dar adaptat noii generații. Are un bonus atractiv, numit Twin Reel, unde se pot avea până la 9 wild-uri pe ecran. Acesta a fost dezvoltat de același NetEnt și poate produce un câștig de până la 1000x pentru o singură rotire.

 

Sizzling Hot Deluxe

 

Acesta este cel mai cunoscut joc, probabil, de pe teritoriul României. Sizzling Hot Deluxe este jocul clasic de șeptari pe care îl găseam în toate localurile la fiecare colț de cartier. Acesta a fost creat de alt dezvoltator, Novomatic, iar câștigul maxim pe care îl poți avea este de 1000x, dar nu dispune de vreun bonus.