Tonifierea gatului si a fetei

septembrie 9, 2010

Cauzele aparitiei ridurilor
Aparitia lor, pe gat, pe fata poate avea mai multe cauze: sunt riduri care apar odata cu varsta in functie de bagajul genetic al fiecarei personae, riduri de expresie, riduri care se datoreaza unei pozitii incomode a gatului, mai ales in timpul somnului, ori la locul de munca, neavand un scaun care sa permita o pozitie corecta la birou. Ingrijirea superficiala a pielii, prin folosirea de produse de proasta calitate, ori lipsa unor pasi esentiali din rutina zilnica de ingrijire poate reprezenta de asemenea o cauza importanta a aparitiei ridurilor. Dieta haotica, expunerea la soare fara protectie adecvata (despre care stim ca favorizeaza aparitia ridurilor premature), contribuie si ele la aspectul pielii. La toate acestea se mai adauga pierderea elasticitatii muschilor gatului, din cauza unei structuri osoase deficitare. De asemenea, din lipsa grasimii de sub pielea gatului se poate ajunge la incapacitatea de sustinere a conturului fetei, adica in timp pielea de pe gat va incepe sa se lase, stricand mult armonia fetei, prin aparitia de cute pe care le numim riduri.
Ingrijirea corecta a gatului si conturului fetei
Un pas important in preintampinarea ridurilor de la nivelul gatului si fetei este ritualul zilnic de infrumusetare, respectiv: demachierea, tonifierea si hidratarea. Asa cum pielea fetei se bucura de toate acestea, si gatul ar trebui sa fie rasfatat.
Si pentru ca, multe femei acorda o minima atentie ingrijirii gatului, acestea ar trebui sa stie ca produsele destinate tenului sunt recomandate si pentru gat.
Folosirea apei calde si a sapunului ... » citeste tot comunicatul pe LivePR.ro - Tonifierea gatului si a fetei

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro