Food & Bar Magazine organizeaza la Brasov cea de a patra editie a Food & Bar Show - un eveniment de prezentare a tendintelor din Horeca.
La Food & Bar Show - evenimentul dedicat exclusiv restaurantelor si unitatilor Horeca, participantii vor putea afla detalii despre noutatile oferite de unii dintre cei mai importanti furnizori, in scopul cresterii calitatii serviciilor si a maximizarii profitului.
In cadrul evenimentului, vizitatorii vor putea urmari o serie de demonstratii culinare sustinute de maestrii Horia Virlan si Cezar Munteanu. Cei doi renumiti bucatari vor exemplifica in mod practic cum pot fi folosite produsele din oferta furnizorilor si ce avantaje aduc celor care le utilizeaza.
Un alt punct de interes al Food & Bar Show este seminarul de management operational Horeca sustinut de consultantul Stefan Szekeres, cu tema "Alcatuirea meniului plecand de la eficienta preturilor de achizitie". Principalele puncte de discutie vor fi: controlul costurilor materiilor prime din pretul de vanzare, factori care pot influenta costurile materiilor prime, analiza vanzarilor si alcatuirea meniului in raport cu materiile prime, diversitatea si costul acestora.
La Food & Bar Show vor fi prezentate ofertele a numerosi furnizori de echipamente, produse alimentare (branzeturi, deserturi, condimente, carne, sosuri si baze), tehnologie, vinuri si produse de curatenie din portofoliul unora dintre cele mai importante companii care deservesc industria Horeca: DAAS, Hochland, Dr. Oetker, Kotanyi, Top Horeca, Erlenbacher, Fattoria Terrantica, Univer, Crama Oprisor, Corcova si Romfracht. Partenerii media ai evenimentului sunt: Zile si Nopti, Mix TV, Brasovul tau si Radio Brasov.
Evenimentul va avea loc joi, 24 februarie, incepand cu ora 10.00, la International Trade Center Brasov, in cadrul expozitiei HORESCA.
Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro