Toate metodele de slabire au dat gres?

Ati obosit sa incercati tot felul de cure de slabire minune recomandate de cine stie ce vedete? Sunteti total dezamagiti de orice tip de exercitiu fizic cae ar fi trebuit sa dea rezultate? Asta nu inseamna ca ati incercat toate metodele prin care puteti scapa de celulita si de kilogramele in plus. Hidromasajul este un tratament de origine antica ce combina actiunea aerului si a apei producand efecte multiple si pozitive asupra organismului, tonifica tesuturile si muschii astfel scapati usor de celulita. Achizitionati un dus cu hidromasaj de la Vilux pentru a beneficia de acest tratament acasa.

Cum se utilizeaza hidromasajul? Nu este un tratament anume atunci cand folositi cabina de dus cu hidromasaj, pur si simplu faceti dusul cand veniti de la serviciu si va relaxati, dar in acelasi timp beneficiati de un masaj ca la carte. O metoda revolutionara pentru combaterea celulitei este hidromasajul, cu siguranta putine dintre femei au incercat-o, dar nu este timpul pierdut. In timpul unei sedinte de hidromasaj temperatura corpului creste, fluxul sangvin se mareste, iar tensiunea arteriala scade, deci circulatia se imbunatateste si tonifica tesuturile si muschii, iar presiunea exercitata de jeturile de apa dreneaza lichidele din organism si previne aparitia celulitei.

Pentru a avea sedinte de hidromasaj chiar la dumneavoastra acasa puteti alege una din cabinele de dus sau cazile cu hidromasaj de la Vilux, ideala pentru moment de relaxare dupa o zi grea, dar si pentru maseje anticelulitice.


» Preluat de pe LivePr.ro
Toate metodele de slabire au dat gres?