Titan Trapezului Residence Ansambul Nou Rezidential

Acest imobil este format din trei tronsoane. Fiecare va cuprinde apartamente decomandate cu : 2 (doua) camere, 3 (trei) camere si o camera (garsoniere).
Demisolul cat si Parterul inalt al imobiluilui vor cuprinde in component acestora apartamente cu : 2 (doua) camere si o camera (garsoniere).
Etajele 1; 2 si 3 al imobiluilui vor avea in componenta acestora apartamente cu: 3 (trei) camere 2 (doua) camere, si o camera (garsoniere).
Etajul 4 al imobilului, este retras fata de celelalte astfel incat acesta va beneficia de terase exclusiviste pentru fiecare apartament.
Constructia imobilului este executata pe o fundatie de tip Radier General, iar structura de resistenta este compusa din cadre de beton armat ( stalpi, grinzi si plansee ) cu zidarie tencuita din caramida Phoroterm.
Materialele folosite in executarea imobilelor sunt contractate de la lideri de piata in domeniul de materialelor de constructii (Baumit, Ceresit,Phoroterm, Salamander, Austroterm , AdePlast).
Atat in structura de rezistenta dar si la finisajele interioare au fost folosite materiale ce nu prezinta risc allergic ori biologic.
Izolatia termica a cladirilor este executata la exterior din zidarie de caramida 25×30 tencuita peste care a fost aplicata placare exterioara cu termostistem pentru fatada din polistiren 10cm cu densitate 80 KPA (15kg/cm), urmata de tencuiala decorativa, ( structurata), pe baza de rasini acrilice si siliconice cu aspect striat.Aceeasta are rol decorativ cat si de impermeabilitate, ofera protectie impotriva permiterii murdariei sa adere la suport. Contine biocizi ecologici, de ultima generatie, lucru ce ii confera o buna rezistenta la fungi, mucegaiuri si alge.
Compartimentarile interioare (peretii interior ai fiecarui apartament/garsoniera), sunt deasemeni executati din caramida de 11,5 x 35 cm tecuiti si geltuiti mecanizat .
Locuintele vor fi livrate de catre dezvoltatorul imobiliar cu un nivel de echipare de inalta calitate.
Toate apartamentele au urmatorul nivel de echipare:
– Casa scari cat va parapetul cat si mana curenta executata din fier
– Pardoselile reci amplasate pe casa scarii, trepte, contratreapte si holul de la intrare vor fi executate prin placari cu gresie de traffic intens, rezistenete la inghet cu proprietati antialunecare.
– Pereti interiori cat si cei exteriori vor fi tencuiti si zugraviti. Pereti si tavanele vor fi de culoare alba

– Tencuielie cat si gletuirea sunt executate mecanizat ceea ce confera inalt nivel calitativ de executie a lucrarilor, acestea fiind executate cu materiale de ultima generatie mare parte achizitionate de la BAUMIT si ADEPLAST
– Ferestre cu tamplarie din PVC Deceuninck cu 5 camere si geam termopan (LOW-E), fixe si mobile cu deschidere pe 2 directii; gresie, faianta in bai si bucatarie, parchet in dormitoare si living, balconul /cu parapet din zidarie terasele deschise;
-Pardoselile din interiorul apartamenetului, for fi executate din sape mecanizare, pregatite inaintea montarilor acestora cu cu ruperi fonice si termice. Prin sape sunt configurate traseele de instalatii
– Pardoselile reci ale apartametului gresie ( buget pe mp de 30lei, montajul, acesta fiind inclus in pretul apartamentului ).
– Pardoselie calde executate parchet laminat de 8mm ( buget pe mp de 25 lei, exclus montajul, acesta fiind inclus in pretul apartamentului ).
– Faianta in baie va fi montata pe toti cei 4 pereti pana la inaltimea de 2,1-2,2 m, functie de inaltimea placii ( buget pe mp de 30lei, exclus montajul, acesta fiind inclus in pretul apartamentului ).
– Faianta in bucatarie va fi montata in dreptul blatului de lucru avand o inaltime de 0.6 m ( buget pe mp de 30 lei, exclus montajul, acesta fiind inclus in pretul apartamentului ).
– Usa metalica prevazuta cu broasca si vizor la intrarea in apartament
– Usile interioare ale apartametului vor fi simple la camere, iar la baie vor fi cu geam. Acestea vor fi montate cu toc si glafuri pentru fiecare usa.

– Instalatia termica functionala compusa din centrala termica individuala Imergass, putere 24kw functionala pe gaz, traseele termice configurate din materiale de ultima generatie (PPR) amplasate in sape si radiatoare din otel cu robinete dispuse in general sub parapetul ferestrelor
– Instalatia electrica pentru iluminat compusa din prize, intrerupatoare si comutatoare pentru fiecare incapere;
– Instalatia sanitara si obiecte sanitare, prize pentru telefon, cablu TV si internet;
– In baie instalatia sanitara va cuprinde inclusiv scurgerea pentru masina de spalat cat si aductiunile cu apa necesare functionarii acesteia, dupa caz la cererea viitorului proprietar.

– Incaperea de baie are un nivel de echilare si finisare la cheie ( inclusive executia lucrarilor) compusa din
– Cada de colt sau dreapta din fibra de sticla
– Lavoar cu dulapior si oglinda de perete
– Vas WC , rezervor suspendat la semiinaltime si armatura
– Calorifer, port prosop
– Pregatire pentru masina de spalat la o parte din apartamente / garsoniere
– Baterie cada si lavoar.

– Fiecare apartament este contorizat individual ( Apa, Gaze Naturale, Electricitate).
– Reteaua de apa si canalizare va fi asigurata de Apa Nova, reteaua de gaz de Distrigaz, reteaua electrica de Enel. Urmand ca fiecare viitor proprietar sa incheie contracte de furnizare a utilitatilor cu fiecare companie.


» Preluat de pe LivePr.ro
Titan Trapezului Residence Ansambul Nou Rezidential