Tinute de sezon, disponibile la Kokoa Couture in varianta en gros

Noile sezoane si noile tedinte impun ca stocurile magazinelor sa se schimbe.  Este necesara adaptarea la ceea ce publicul cere si mai cu seama o anticipare a preferintelor. Asadar, pentru ca scopul este acela de a gasi un furnizor care sa indeplineasca aceste conditii si nu numai, Kokoa Couture poate fi un raspuns adecvat.

Cumparaturile en gros

Aceasta posibilitate face mai usoara achizitia unor articole vestimentare care devin un stoc pentru un magazin de profil. De asemenea, avantajul este si cel al pretului, cand cumparand cantitate mai mare, pretul per bucata este mai accesibil.

Insa, pentru a nu cumpara stoc prea mare cu care comerciantul sa ramana, se poate alege varianta de serii de produse a cate 3 marimi. De regula cele mai uzuale sunt alese, marimi de tipul S, M, L.  Aceasta este oferta de la Kokoa Couture, cu pagina oficiala kokoa-couture.ro. Gama de tricouri de la Kokoa Couture este una vasta, la fel ca si alte articole vestimentare.

Modelele abordate sunt dintre cele mai vesele, de la imprimeuri de tip Minnie pana la diverse mesaje ce troneaza central si tin loc de design al tricoului. Acestea sunt disponibile in variante de alb, negru, de altfel cele mai uzuale cereri. Cu varietate la printuri, se gasesc tot felul de optiuni, de la franjuri la simboluri estivale, bine nuantate pentru a iesi in evidenta.

Camasile sunt de asemenea disponibile, sub aceeasi forma la Kokoa Couture, respective in serii de 3 marimi. Acestea sunt articole vestimentare populare, ce se preteaza fi purtate in cadre casual sau tocmai cand este vorba de ceva mai pretentios, elegant sau chiar sobru, office. Daca magazinul cu profil va permite introducerea de camasi la stocul de articole vestimentare, atunci se poate alege din oferta Kokoa.

Camasile disponibile sunt innobilate de stiluri unice, de broderii sau franjuri, de linii care fac din produs unul inedit. Spre exemplu, maneci mai largi, de tip clopot, modele florale brodate pe umeri sau dimpotriva, modele simple cu accent pe linia de inchidere, ce ascunde estetic nasturii sunt demne de ales. La fel de populare sunt camasile cu volane, cu motive traditionale brodate sau cele din denim. Fiecare in parte are un farmec aparte si aduce o contributie estetica deosebita.

Alte oferte Kokoa

Pe piata de achizitii en gros Kokoa Couture este un nume deja cunoscut. Devenind un furnizor de incredere, ce livreaza la timp si respecta termenii calitativi de colaborare, Kokoa Couture si-a revendicat in timp loc fruntas pe piata de profil. Ofertele pe care le au sunt si acestea o demonstratie a modului complex in care se dedica publicului.

Asadar, pe langa tipurile de articole mentionate Kokoa Couture dispune de asemenea de rochii en gros, de seara, casual, salopete, compleuri sau jachete si paltoane. Practic in functie de sezon si tip de magazin se poate alege din varietatea de articole vestimentare de la Kokoa Couture.

Cei interesati de astfel de oferte regasesc pe pagina oficiala kokoa-couture.ro colectiile si toate detaliile necesare pentru a lansa o comanda.

 

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Tinute de sezon, disponibile la Kokoa Couture in varianta en gros