Tinerii hispanici folosesc droguri si au tendinte sinucigase

iunie 5, 2008

Conform unui studiu realizat de catre autoritatile federale din Statele Unite, elevii de liceu de origine hispanica consuma mai multe droguri si au o rata a tentativelor de suicid decat colegii lor de culoare sau decat albi, informeaza Yahoo News.
Studiul este ultimul dintr-o serie de sondaje realizate printre studentii americani la fiecare doi ani. De asemenea, s-a constatat o scadere a activitatii sexuale printre tinerii negri si albi, in timp ce hispanicii au inregistrat o crestere in acest sens.
Conform aceluiasi studiu, liceenii hispanici par sa fie cei mai rebeli. Pe langa droguri, ei beau alcool in curtea scolii, n-au nici o problema sa se urce intr-o masina a carui sofer este beat si chiulesc de la scoala deoarece, spun ei, nu se simt in siguranta.
Specialistii nu au reusit sa explice de ce tendintele comportamentale ale hispanicilor sunt atat de diferite. Totusi, spun ca mediile scolare in care invata hispanicii sunt diferite fata de cele ale celorlalte rase.
Acelasi studiu spune ca adolescentii de culoare folosesc mai mult calculatorul in afara scolii, pentru jocuri si divertisment, decat colegii hispanici si albi.

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro