Timp de trei luni, BRD – Groupe Société Générale va desfasura cea mai mare promotie bancara realizata pana acum in Romania: “O mie de euro pe zi, o masina pe luna”

Incepand de astazi si pana pe 20 martie 2005, BRD – Groupe Société Générale le ofera clientilor posibilitatea de a castiga, pentru fiecare credit sau depozit in valoare de 1.000 de EUR, premii de 1.000 de euro in fiecare zi si un autoturism Renault Laguna in fiecare luna.
Clientii pot participa la promotie prin achizitionarea unui pachet de produse bancare pentru consum sau economisire. Pachetul destinat consumului este format dintr-un credit pentru nevoi personale “Expresso”, de minimum 1.000 EUR sau 40.000.000 ROL plus un card (MasterCard Standard in euro, MasterCard Gold, Visa Classic in lei sau USD). Pachetul destinat economisirii este compus dintr-un depozit la termen constituit pe minimum trei luni, in valoare de cel putin 1.000 EUR/USD sau 40.000.000 ROL si un card (MasterCard Standard in euro, MasterCard Gold, Visa Classic in lei sau USD).

Daca clientul detine deja unul dintre cele doua pachete, el se califica automat pentru aceasta promotie. In plus, cu cat creditul sau depozitul va fi mai mare, cu atat sansele de castig vor fi mai mari. De exemplu: in cazul unui depozit sau credit de 2.000 EUR, de exemplu, clientul va fi inscris de doua ori pe lista participantilor, daca depozitul sau creditul sunt in suma de 3.000 EUR, clientul va fi inscris de 3 ori etc.

Castigatorii promotiei vor fi stabiliti in cadrul unor extrageri saptamanale, efectuate de o firma specializata, si vor fi anuntati zilnic pe posturile de televiziune, inainte de stirile de la ora 19:00, incepand cu 24 decembrie 2004.

Regulamentul, precum si alte detalii pot fi aflate de la orice unitate BRD, accesand site-ul www.brd.ro sau la TelVerde 0800.803.803, intre orele 8-22, de luni pana duminica, pe toata durata promotiei.

BRD – Groupe Société Générale opereaza o retea compusa din peste 200 de agentii. Banca a demarat in luna octombrie un proiect de densificare a retelei sale prin deschiderea unor unitati bancare denumite “BRD Express”. La inceputul lunii octombrie, banca a inaugurat 33 de noi agentii in cadrul unui plan de dezvoltare a retelei sale teritoriale cu 100 de unitati pana la sfarsitul anului 2005.

BRD – Groupe Société Générale este cea mai mare banca privata din Romania, cu active de aproape 2,5 miliarde EUR si 1.450.000 de clienti. BRD – Groupe Société Générale a inregistrat, in primele 9 luni ale acestui an, un profit net de 60,7 milioane EUR, in crestere cu 39% fata de aceeasi perioada din 2003. Actiunile bancii sunt cotate la categoria I a Bursei de Valori Bucuresti.