Timi�oara continu� s� ofere oportunit��i de investi�ii în imobiliare

Mediul economic dinamic din „orașul de pe Bega” creează oportunități interesante pentru investitori. Spațiile comerciale și de birouri rămân cele mai atractive în condițiile în care Timișoara este, pentru al doilea an consecutiv, orașul cu cel mai favorabil climat pentru dezvoltarea afacerilor, conform revistei Forbes. Așadar, pe lângă clădirile noi de birouri, apar o serie de oportunități majore, cu o poziționare excelentă pentru investitorii care sunt dispuși la un demers investițional cu rentabilitate pe termen mediu și lung.
În aceste condiții, în peisajul oportunităților imobiliare din Timișoara apare o clădire cu o destinație comercială prin excelență. Primul punct care o face extrem de atractivă este poziționarea. Imobilul se află în centrul orașului, într-o zonă extrem de importantă pentru mediul de business timișorean, cu o densitate foarte mare de companii multinaționale, dar și mici afaceri locale. Datorită acestei poziționări, clădirea devine atractivă pentru o companie mare, care vrea să-și stabilească la Timișoara o bază solidă de operațiuni, precum și pentru un investitor care o poate transforma într-o clădire cu spații și birouri independente, mulate pe nevoile startup-urilor sau ale firmelor mici. Bineînțeles, acestea sunt doar două dintre variantele de exploatare a clădirii. Flexibilitatea pe care o prezintă deschide oportunități profitabile în funcție de viziunea și strategia investitorului.
Clădirea dispune de 55 de încăperi dispuse pe trei etaje, de o parcare proprie de 56 de locuri și are o suprafață utilă de 2616,1 metri pătrați, pe un teren de 2231 metri pătrați. Destinația specifică este cea de clădire de birouri. Conform legislației în vigoare, există posibilitatea reconfigurării imobilului ca nivel de înălțime, cu până la două etaje, ceea ce ar duce la o creștere semnificativă a suprafeței utile. Posibilitatea de reconfigurare crește gradul de flexibilitate al clădirii, ceea ce ar putea constitui un argument favorabil important în negocierile cu un potențial investitor.
Tipologia actuală a clădirii este D+P+3E, construcția fiind făcută pe o structură de rezistență formată din cadre de beton armat, cu fundații izolate din beton și planșee din elemente prefabricate din beton. Din punct de vedere tehnic, clădirea respectă toate normele legale în vigoare.
„Oportunitatea pe care o prezintă această clădire este una interesantă pentru investitorii care vor să exploateze potențialul economic al Timișoarei. Suprafața generoasă, flexibilitatea în ceea ce privește reconfigurarea interioară și exterioară, dar mai ales poziționarea ultracentrală sunt doar câteva dintre argumentele care recomandă această clădire pentru o investiție profitabilă pe termen mediu și lung.” afirmă Simona Ṣchiopotă, Managing Partner Hitch&Mosher, agenția imobiliară care gestionează în exclusivitate procesul de vânzare al clădirii.
Despre Hitch & Mosher

Hitch & Mosher este o companie cu capital integral românesc, cu expertiză majoră în domeniul imobiliar, începând cu anul 2006. Este unul dintre principalii jucători de pe piața din zona de vest a țării, fiind implicată în majoritatea sectoarelor specializate pe care le presupune domeniul imobiliar, de la intermedieri de vânzări și de închirieri pentru persoane fizice până la identificarea și intermedierea de investiții în sectorul agricol.» Preluat de pe LivePr.ro
- Timi�oara continu� s� ofere oportunit��i de investi�ii în imobiliare

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro