Tigla metalica de la Andare Grup pentru acoperisuri trainice si case rezistente

Moderne, calitative, estetice si rezistente. Asa s-ar putea caracteriza, pe scurt, acoperisurile cu tigla metalica. Oice constructie, fie ea rezidentiala, industriala, cladire de birouri sau spatiu comercial are nevoie de o varianta de acoperire eficienta si trainica. Alegeti tigla metalica, iar acoperisul va fi pentru mult timp in cea mai buna stare.

Avantajele acoperisurilor cu tigla metalica

Tigla metalica este o varianta de acoperire a cladirilor moderna si extrem de fiabila. Acoperisul va fi gata intr-un timp scurt, deoarece tigla metalica este foarte usor de montat. Fiind un material cu calitati de auto-curatare, tigla metalica este usor de intretinut si, totodata, foarte rezistenta. Ani la rand va arata ca noua, chiar daca va trebui sa faca fata intemperiilor.

Vremea rea, ploaia, grindina, zapada, inghetul sau razele ultraviolete nu isi vor lasa amprenta asupra acoperisului. Datorita duritatii sale, tigla metalica are o durata mare de viata, iar costurile sunt surprinzator de accesibile. O casa acoperita cu tigla metalica va fi o casa care nu va avea nevoie de reparatii succesive, intrucat va fi protejata de infiltratii, iar temperatura in interior va fi constanta, atat iarna cat si vara, gratie calitatilor termoizolante pe care le are tigla metalica.

Spre deosebire de tigla ceramica, cea din metal etanseaza mai bine si nu da voie vantului sa patrunda

Andare Grup – furnizorul tau de tigla metalica

Atunci cand doresti tigla metalica pentru acoperisul casei tale si cauti cel mai bun funizor de pe piata, compania Andare Grup este alegerea ideala.

Datorita contractelor pe care societatea le-a incheiat cu diversi producatori, ai la dispozitie tigla metalica intr-o gama variata, produsa de nume cunoscute in domeniul constructiilor, cum ar fi : Lindab, Tondach, Ruukki, Coliprofil si Schiedel.

Vei putea face cea mai buna alegere, in functie de propriile nevoi, iar la final vei constata ca bugetul tau nu a avut de suferit. Tigla metalica este comercializata de societatea Andare Grup, cu un raport optim calitate pret.

Orice tip de constructie, casa, depozit sau hala industriala va fi perfect acoperita si ferita de intemperii cu tigla metalica de la Andare Grup. Deosebit de rezistenta la factorii mecanici sau chimici, tigla metalica este un produs care nu este supus coroziunii si care nu se va sparge sau rupe cu usurinta.

Indiferent daca este vorba despre o constructie noua sau de renovarea unei cladiri vechi, tigla metalica poate fi folosita cu succes, fiind una dintre cele mai populare variante de acoperis.

Disponibila in mai multe variante de culori, tigla metalica va permite selectarea celor mai potrivite nuante, in ton cu intreaga constructie. Veti avea in final, o cladire armonioasa, iar acopersul isi va pastra culoarea si stralucirea un timp indelungat.

O casa trainica se construieste cu materiale de calitate, iar societatea din Ploiesti va ofera cele mai ridicate standarde in domeniu. Firma, infiintata in 2002 va pune la dispozitie si o gama vasta de servicii, intre care cele de montaj invelitori din tigla metalica pentru orice tip de constructie.

Alegeti tigla metalica distribuita de Andare Grup si nu veti regreta!

» Preluat de pe LivePr.ro
Tigla metalica de la Andare Grup pentru acoperisuri trainice si case rezistente