Tie ce iti aduce aminte de copilarie?

Copii fiind, cu totii ne-am bucurat de toata atentia parintilor, de protectie, de jocuri frumoase, timp pretios si mese frumoase si imbelsugate. Fiecare casa, mai ales in perioada sarbatorilor mirosea a preparate traditionale, pe care cu totii le asteptam cu sufletul la gura. Astazi, traditiile nu se mai pastreaza la fel, retele se imbunatatesc, se modernizeaza, dar la Casa Romaneasca intotdeauna se pastreaza autenticitatea preparatelor. Ne mandrim cu faptul ca avem un restaurant traditional romanesc in Mamaia, unde pregatim cele mai delicioase si savuroase preparate, exact ca in copilarie.

Oricand iti este dor de o mancare traditionala, ca la mama acasa te asteptam pe site-ul Casa Romaneasca sa te bucuri de specialitati dobrogene, moldovenesti, ardelenesti si tot ce iti aduce aminte de copilarie. Cu serviciul delivery ciorbe si supe Constanta ai parte de un pranz sanatos, o doza de energie si vitamine, toate amintind de gustul si farmecul copilariei. Alege tot ceea ce iti place si noi iti livram in maxim 60 de minute, iar daca te inscrii in programul nostrul de loialitate, poti strage puncte, pe care mai apoi le transformi in bani cu care poti plati urmatoarele comenzi.

Pentru sfarsitul acesta de an ti-am pregatit pachete de Craciun, cu platouri traditionale, disponibile cu o precomanda, iar livrarea se va face in functie de data solicitata la ora dorita si comunicata colegilor nostri in momentul plasarii pre-comenzii

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Tie ce iti aduce aminte de copilarie?

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro