The Money Channel – Prima televiziune a Romaniei profitabile

Ieri 1 Mai a fost lansata televiziunea The Money Channel , cei mai buni jurnalisti de business si cea mai puternica echipa de experti si analisti economici, au pregatit, intr-un timp record, oferta pentru o piata care avea nevoie de ceea ce The Money Channel este gata sa furnizeze: informatii financiare si de business, in timp real. O analiza profesionista a evenimentelor si a mediului de afaceri si modele de succes.

The Money Channel este televiziunea unei Romanii in care acum traiesc doar cateva mii de oameni, dar in care viseaza si trebuie sa traiasca milioane de romani. The Money Channel este o televiziune pentru Romania celor care s-au nascut pentru risc si castig, a celor care gasesc solutii intr-un mediu instabil si imatur, reusind, astfel, perfomanta si profit.

Echipa The Money Channel : Alin IACOB, Andreea GHEORGHE, Andreea IATAGAN, Andreea NEGRU, Bogdan ASAFTEI, Costin DEŞLIU, Dan OSMANOVICI, Daniel APOSTOL, Diana GHERGHITA, Elisabeta ROMAN, Emanuel NEACSU, Florian PETRICĂ, Gabriel AVACARITEI, Ioana SPETEANU, Laura DRAGOMIR, Lidia FOCSAN, Lucian POP, Lucian SARB, Mihail DRAGNEA, Radu SOVIANI , Ramona SOLOMON, Sorin BARARIU, Sorin FRECIU