The Legends of The Black Top se amana pana pe 11 noiembrie

Din cauza accidentarii a doi dintre jucatorii echipei AND 1, evenimentul de baschet “The Legends of The Black Top” s-a amanat. Se pare ca programul extenuant al echipei a fost de vina pentru accidentarea destul de serioasa a celor doi baschetbalisti: The Professor si The Air Up There in cadrul unui meci pe care l-au avut zilele trecute in SUA. Pana la decizia unui diagnostic favorabil din partea medicilor echipei, s-a decis anularea oricarui meci la care echipa urma sa joace.

 

Fanii care isi asteptau idolii la Cluj (11 septembrie), Sibiu (12 septembrie) si Bucuresti (14 septembrie) nu au motive de ingrijorare, deoarece organizatorii le ofera o noua sansa de revedere cu acestia. Astfel, meciul a fost reprogramat la Sala Polivalenta din Bucuresti pentru data de 11 noiembrie 2009, iar jucatorii promit un meci care va merita pe deplin asteptarea iubitorilor acestui sport.

Pentru bucurestenii care au posibilitatea sa ajunga la meciul din noiembrie ii anuntam ca biletele deja achizitionate raman valabile. Pentru fanii din Cluj si Sibiu care doresc sa ajunga la evenimentul din capitala, biletele raman de asemenea valabile, urmand a fi preschimbate la intrare in tichete cu locuri la aceeasi categorie.

Cei ce nu pot ajunge insa la acest eveniment isi pot recupera banii dupa cum urmeaza:

• pe data de 14 septembrie, intre orele 18.00 – 21.00 de la casa de bilete a Salii Polivalente;
• in perioada 15 septembrie - 30 septembrie de pe site-ul www.bilete.ro (vizitati site-ul pentru detalii);
• in perioada 15 septembrie - 7 octombrie la Cluj si Sibiu - de la casele de bilete ale locatiei unde au fost achizitionate;
• cei care si-au cumparat biletele de pe www.re5pect.ro sunt rugati sa sune la 0733228855 in perioada 15 septembrie- 7 octombrie.

 

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro