THE ISLAND din 26 august in premiera la Hollywood Multiplex

Regizat de Michael Bay („Armageddon”, „Pearl Harbor”), thrillerul de acţiune „Insula” ii are in rolurile principale pe Ewan McGregor („Star Wars: Episoadele I, II şi III, „Moulin Rouge!”) si Scarlett Johansson („Lost in Translation”, „Girl With a Pearl Earring”).

Lincoln Six-Echo (McGregor) si Jordan Two-Delta (Johansson) se afla printre sutele de rezidenti ai unei institutii. La fel ca toti locuitorii acestui mediu controlat cu atenţie, tot ce se referă la vieţile lor de zi cu zi este monitorizat. Singura cale de iesire – si speranta pe care o impartasesc cu totii- este sa fie alesi sa mearga in „Insula” – ultimul loc necontaminat din lume dupa un dezastru ecologic care, dupa cum s-a anunţat, a luat vietile tuturor de pe planeta … mai putin a lor.
Afectat de curand de cosmaruri inexplicabile, Lincoln este nelinistit şi incepe sa puna la indoiala din ce in ce mai mult restrictiile asupra vietii lui. Dar nu este pregatit pentru adevar, atunci cand curiozitatea sa din ce in ce mai mare duce la descoperirea teribila ca tot ce stia despre existenta lui este o minciuna, ca Insula este o farsa cruda …şi ca el, Jordan şi toti cei pe care ii cunoaste sunt de fapt mai valorosi morti decat vii. Timpul se scurge, iar Lincoln si Jordan incearca sa scape in lumea exterioara pe care nu au cunoscut-o niciodata. Odata ce se afla in exterior si departe de ochii indiscreti ai institutului, prietenia inocenta pe care au impartasit-o incepe sa capete profunzime. Dar avand fortele institutiei pe urmele lor, Lincoln si Jordan au o misiune principala: sa traiasca.
Din distributia principala a filmului „Insula” fac parte Djimon Hounsou, nominalizat la Oscar® („In America”) in rolul Laurent, seful echipei de securitate care ii urmareste pe Lincoln si pe Jordan; Sean Bean in rolul Merrick, cel care conduce institutul; Steve Buscemi in rolul McCord, un barbat care se imprieteneste cu Lincoln in ciuda faptului ca este angajat al institutului; si Michael Clarke Duncan, nominalizat la Oscar® („The Green Mile”) in rolul Starkweather, un alt rezident care este în culmea fericirii si invidiat atunci cand este ales sa mearga pe Insula.

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro