THE AMAZING RACE – CENTRAL EUROPE AXN, canalul TV de actiune si aventura

Programul de aventura de tip reality ‘The Amazing Race’, care a avut inca de la lansare un succes rasunator, va fi produs in premiera absoluta in afara granitelor Statelor Unite de catre AXN, in Europa Centrala. Anuntul oficial privind deschiderea inscrierilor in cursa europeana The Amazing Race a fost facut astazi de catre Tom Davidson, General Manager AXN Central Europe.

AXN, canalul ce apartine concernului Sony Pictures Television International (SPTI) va primi in urmatoarea perioada (8 august – 20 septembrie 2005) inscrierile din 6 tari ale Europei Centrale (unde se organizeaza aceasta competitie) – Romania, Polonia, Ungaria, Republica Ceha, Slovacia si Bulgaria – unde AXN este prezent in retelele de cablu si prin satelit.

In ‘The Amazing Race – Central Europe’ vor concura 11 echipe formate din cate 2 persoane. Fiecare echipa va incerca sa obtina premiul de 100.000 $. Echipele formate din doua persoane aflate intr-o relatie – sot-sotie, cei mai buni prieteni, parinte-copil sau parteneri – parcurg contra-cronometru un traseu prin mai multe ţări de pe glob, fiind supuse la probe fizice şi intelectuale deosebit de provocatoare. Echipele sunt filmate non-stop. Acele echipe care nu fac fata sunt eliminate, in timp ce restul echipelor isi continua cursa spre marele FINISH, unde asteapta 100.000 Dolari!

“AXN incearca intotdeauna sa raspunda cerintelor locale ale telespectatorilor sai. Este o mare bucurie sa dezvoltam si sa adaptam acest program de succes special pentru cei care ne vizioneaza in aceasta regiune. ‘The Amazing Race – Central Europe’ va aduce ceva nou fata de formatul din State deoarece nu mai vorbim doar de o competitie intre personalitati diverse, ci si de o competitie intre tari,” a adaugat Davidson.

Echipele formate din 2 persoane isi pot inscrie candidaturile incepand chiar de astazi. Formularele de inscriere, precum si mai multe detalii despre The Amazing Race – Central Europe sunt disponibile accesand site-ul www.axn.ro.