Tevi rotunde zincate la super preturi numai in aceasta luna!

Iata detaliile de baza despre tevi rotunde zincate

Dupa ce ati cumparat teava rotunda zincata din categoria de tevi rotunde zincate de la Mesteru Manole, veti sti ca, deoarece acest material este reciclabil, ati facut o alegere buna. Prin urmare, chiar daca ideea initiala a proiectului dvs. se schimba in proces, puteti fi sigur ca veti gasi noi utilizari pentru teava rotunda zincata pe care ati cumparat-o. Aceste tevi rotunde zincate sunt versatile in multe proiecte.
tevi rotunde zincate
Teava rotunda zincata este fabricata din material durabil, astfel incat proiectul dvs. va avea o durata de viata extrem de lunga. Investiti intotdeauna in materiale achizitionate, deoarece acestea vor asigura succesul proiectului dumneavoastra.

Cele mai cunoscute proprietati

Calitatea de baza a tevi rotunde zincate poarta numele lor: „zincate”, ceea ce inseamna ca au fost zincate printr-un proces special. In timpul acestui proces, conducta va primi un strat protector de zinc. Durata lor de viata va fi mult extinsa, deoarece nu vor fi afectate de efectele agentilor corozivi care provoaca rugina. In plus, stratul protector se aplica la exterior si interior. Alte calitati importante ale acestui tip de conducte sunt:

  • Presiune ridicata
  • Posibilitatea utilizarii pe termen lung;
  • Posibilitatea de utilizare intr-o gama larga de domenii.

Stratul protector de zinc este cea mai importanta calitate a tevi rotunde zincate. Prin urmare, se poate concluziona ca necesita o atentie speciala. Expertii recomanda evitarea utilizarii acestuia in timpul sudarii. In schimb, este mai potrivit pentru utilizarea cu alte materiale in procesul de filetare.

Principalul motiv este ca sudarea cauzeaza deteriorarea stratului protector nu numai la exterior, ci si la interior.

Ce parametri ar trebui utilizati pentru teava rotunda zincata?

Primul sfat dat de experti cu privire la tevile rotunde zincate si procesul de implementare spune ca acest material de constructie ar trebui sa fie filetat cu alte elemente, iar sudarea ar trebui sa fie cat mai mica. In acest sens, sudarea acestui material care acopera interiorul si exteriorul cu zinc nu va deteriora grav stratul de zinc.

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Tevi rotunde zincate la super preturi numai in aceasta luna!