Terapia alternativă – Lumen Centre îți oferă acces la echilibrare emoțională

iulie 4, 2023

Dezechilibrele emoționale și durerile fizice se întâmplă din mai multe motive, uneori motive pe care nu le cunoaștem. Cert este că Lumen Centre îți oferă servicii precum hidrokinetoterapie sau chiar sesiuni de terapie cu lumină polarizată ActiveBIO. Bunăstarea ta depinde de cât de mult timp și energie investești în sănătatea ta emoțională și fizică.
Atunci când ai grijă de tine, calitatea vieții tale crește semnificativ. Cu toate acestea, este nevoie de efort și multă muncă pentru a ajunge la rezultate bune. Lumen Centre îți ușurează munca prin faptul că oferă cele mai eficiente terapii alternative. Specialiștii companiei te vor susține pe tot parcursul recuperării tale.

Revitalizează-ți mintea, corpul și spiritul la Lumen Centre

La Lumen Centre ai șansa să îți redescoperi lumina interioară și să te echilibrezi din punct de vedere emoțional. Mintea, corpul și spiritul tău se vor echilibra pentru ca tu să te bucuri mai mult de viață. Cu serviciile oferite de acest centru din Sibiu, vei realiza că viața ta se poate îmbunătăți. Centrul oferă:

 1. terapii alternative, ca de exemplu:
 • terapia sunetului
 • terapia cu lumină polarizată ActiveBIO
 • cromoterapia LuViOm
 1. cursuri de public speaking
 • coaching: pentru Conectarea sinelui Divin
 • pentru Postură
 • pentru Armonie
 • Meditație ghidată
 • Echilibrul Chakrelor
 1. curs de respirație profundă
 2. hidrokinetoterapie
 3. curs djembe

Lumen Centre oferă abordări holistice pentru tot ceea ce înseamnă vindecare. Programând o vizită la acest centru, te asiguri că te recuperezi din punct de vedere fizic, psihic și emoțional. Echipa este formată din specialiști profesioniști care tratează pacienții cu empatie și foarte multă grijă.
La Lumen Centre vei primi terapii personalizate. Centrul îți va satisface nevoile individuale, adaptând fiecare sesiune la cerințele tale. Fiecare client este diferit, de aceea este nevoie să se ofere terapii personalizate. În acest fel, se va ajunge la cele mai satisfăcătoare rezultate. Aici vei găsi o comunitate care pune mare preț pe vindecare.
Comunitatea este importantă pentru a ne motiva să perseverăm. Iar atunci când nu te simți bine, fie că e din punct de vedere fizic sau emoțional, poate fi greu să îți găsești motivația. Lumen Centre este locul perfect dacă vreo să te simți susținut în procesul tău de vindecare.

Centrul care te ajută să îți găsești un refugiu de relaxare și vindecare

Terapiile alternative oferite de Lumen Centre încurajează vindecarea holistică. În plus, acestea sunt foarte eficiente și te vor ajuta să te revitalizezi. Terapia Sunetului este dedicată celor care vor să își crească circulația sângelui sau care vor să reducă stresul ori anxietatea.
Mai mult decât atât, terapia sunetului te ajută să eliberezi blocajele emoționale și să ai o dispoziție mai bună. Terapia cu lumină polarizată ActiveBIO este perfectă pentru cei care vor să trateze depresia sezonieră, tulburările de somn, eczemele, durerile de spate și multe altele. Poate trata și:

 • osteoartrita, artrita reumatoidă și artroza
 • spasmele musculare
 • luxațiile
 • rupturile de tendoane și ligamente
 • sindromul tunelului carpian și cicatricile

Cromoterapia LuViOm facilitează relaxarea generală, nu doar la nivel fizic, cât și la nivel psihic. Aceasta crește vitalitatea și ajută la echilibrarea emoțională. Contribuie la îmbunătățirea memoriei foarte eficient și accelerează procesele de vindecare. În plus, facilitează intrarea în starea de meditație.
Aceste forme de terapie au o acțiune non-invazivă. Te vei vindeca fără efecte adverse, fără medicamente sau substanțe chimice și fără câmpuri magnetice și electrice. Echipa Lumen Centre este pregătită să te ajute și să îți ofere soluții personalizate pentru nevoile tale de recuperare.

Lumen Centre, locul unde te vei simți înțeles

La Lumen Centre este simplu să te vindeci. De ce? Pentru că ei te înțeleg și ai parte de susținere, terapii personalizate și de toate resursele necesare pentru a te face bine. La acest centru poți trata o serie largă de afecțiuni, fie ele fizice, emoționale sau psihice. Vei avea parte de recuperare și însănătoșire.
Acum, nu trebuie să te mai chinui de unul singur. Ai parte de ajutor oferit de specialiști care îți doresc binele. Acest centru oferă cele mai profesioniste servicii. Poți face și tu primul pas spre vindecare și să apelezi la Lumen Centre! Poți găsi echipa pe site-ul lumencentre.ro.

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Terapia alternativă – Lumen Centre îți oferă acces la echilibrare emoțională

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro