Tentativa de omor a sotiei sale i-a salvat viata

octombrie 23, 2014

Paradoxal, un barbat din Marea Britanie ii datoreaza sotiei sale viata, desi aceasta l-a injunghiat de mai multe ori in piept in timpul unei certi.

Conform declaratiilor apropiatilor, Margaret Parsons si sotul ei, Gordon, consumau alcool in repetate randuri in ultima vreme, ceea ce determina adesea certuri in familie. La ultimul incident de acest fel, un vecin treaz, ingrijorat de tipetele puternice, a asistat la incaierare. Acesta a afirmat ca a vazut-o pe Margaret cu cutitul in mana, amenintandu-l pe sotul sau ca ii va taia gatul.

Ranile provocate prin injunghiere nu au fost fatale, insa barbatul a lesinat pana la venirea echipajelor de salvare. Transportat de urgenta la spital in urma hemoragiei majore, barbatul a fost anuntat de medici ca sufera de o boala renala destul de grava, pe care nu ar fi descoperit-o daca nu ar fi fost supus unei operatii.

Din acest motiv, in sala de judecata, Gordon a solicitat instantei sa nu o condamne pe sotia sa, deoarece inca o iubeste si fara ajutorul ei nu ar mai fi fost in viata. Judecatorul nu s-a lasat insa convins si a condamnat-o pe femeie la 16 luni de inchisoare.

Sursa: Metro

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro