Tendințele toamnei în domeniul inchirierilor auto

Cei interesați de prețuri accesibile și masini de închiriat noi, agenția Five vine cu oferte și tendințe ideale pentru această toamnă.

După un sezon aglomerat al acestei industrii, noi vă punem la dispoziție modele noi și impecabile de mașini, ideale pentru perioada ce urmează.

Închirieri auto Otopeni – inchirieri auto ieftine lângă Aeroport

Ești în căutare de servicii auto lângă Aeroport? Five rent a car este o agenție care îți pune la dispoziție cele mai sigure servicii în apropierea aeroportului. Flexibilitatea este o caracteristică prin care ne-am câștigat clienții, așadar profită de oportunitatea de a avea o vacanță liniștită și asigurată încă de la coborârea din avion.

Inchirieri auto Otopeni este un prilej de care poți profita în ultimul tău timp liber, pentru a călători și a experimenta la prețuri avantajoase și oferte de nerefuzat.

Noi îți dăm șansa de a prelua și preda un autoturism oriunde îți dorești iar varietatea produselor noastre îți va aduce cele mai noi , bine întreținute și sigure mașini.

De ce spunem sigure? Pentru că siguranță clienților noștri în călătorii este unul dintre cele mai importante aspecte ale închirierilor. Indiferent de marcă, gamă sau an, fiecare autoturism corespunde circulării în mod sigur. Mașinile sunt noi, verificate constant de cei mai buni specialiști și întreținute la o calitate înaltă.

Tendințele toamnei pentru închirieri auto Otopeni

Flota auto cuprinde masini de închiriat capabile de a satisface toate nevoile clienților. Mașină potrivită pentru tine este aleasă în funcție de criteriile la care tu ții, însă ca și în acest sezon, firma noastră de închirieri îți aduce tendințele ideale din acest an.

Experiența pe piața auto ne-a ajutat să înțelegem necesitățile auto a clienților și elementele de care ei sunt interesați. Din acest motiv, toamna aceasta venim cu cele mai căutate tendințe și apreciate pentru această perioadă.

Ford Fiesta & Wolkswagen Golf 6

Vacanțele în doi în București sunt un prilej de a vă cunoaște mai bine atât pe voi cât și orașul. Însă pentru a avea experiențe de neuitat și posibilitatea de a vizita orice colțișor a capitalei, vă punem la dispoziție două mărci accesibile și ideale pentru un cuplu.

Ford Fiesta este un model din 2014 cu un consum redus și cu dotări ideale pentru a tranzita ușor un oraș aglomerat. Este un model flexibil, ușor de condus cu cutie manuală și un spațiu interior generos astfel încât să vă simțiți confortabil.

Wolkswagen Golf 6 este un model cunoscut și apreciat de foarte mulți oameni pentru utilitatea cu care putem conduce o astfel de mașină. Este ideală pentru tranzitarea orașelor având un consum mediu și dotări de ultimă generație.

Închirieri auto Otopeni -Tendințele toamnei pentru întreaga familie

Renault Megane & Skoda Octavia 3

Vacanța împreună cu familia necesită oferirea libertății de mișcare pentru fiecare membru în parte. Din acest motiv, Skoda Octavia se pliază perfect pe cerințele unei familii datorită spațiului generos pe care îl deține.

Confortul este unul optim pentru fiecare, având un număr de locuri de 5 persoane, un consum apreciat și condițiile de înaltă calitate.

Renault Megane este o marcă recunoscută din gama compact pentru confortul pe care îl deține cât și pentru caii putere cu care se laudă.

Acest model este renumit în rândul familiilor pentru spațiul pe care îl oferă atât de persoane cât și cel pentru bagaje. Portbagajul se încadrează perfect în vacanțele de durată unde se necesită un număr de bagaje mai mare.

Mașini de închiriat – tendințele de lux în sezonul rece

BMW X5/X1 & Mitsubishi Outlander

Sezonul de toamnă nu este lipsit de luxul serviciilor din cadrul închirierilor auto. În funcție de preferințele tale, gamele Luxury și SUV sunt la mare căutare în evenimentele organizate la acest final de sezon.

Marca BMW este una din cele mai apreciate și căutate mărci datorită imaginii pe care aceasta și-a creat-o. Luxul și confortul acestor mașini sunt la o calitate înaltă pentru și cele mai pretențioase gusturi în materie de mașini.

BMW X5 este modelul ideal pentru evenimentele tale, unde datorită design-ului îți va oferi o imagine și prestanță de impact.  Este o mașină accesibilă de condus datorită cutiei de viteze automate iar pentru cei care iubesc experiențele de neuitat, acest model este renumit pentru caii putere pe care îi deține.

Mitsubishi Outlander este un model apreciat datorită dotărilor multiple pe care le deține și luxul exterior și interior pe care îl are. Anul de fabricație este 2016 iar sistemul de navigație cât și camera de pe spate reflectă servicii de calitate.

Inchirieri auto Otopeni – tendințele ideale în materie de mașini

Serviciile de inchirieri auto Otopeni vă recomandă cele mai apreciate și accesibile masini de închiriat din această toamnă. Profită acum de ofertele și reducerile noastre și experimentează cele mai cunoscute și de lux mărci ale flotei auto.

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Tendințele toamnei în domeniul inchirierilor auto