Tendinte in materie de manichiura – oja semipermanenta e favorita

In atentia publicului feminin dornic sa se mentina in tendinte si la capitolul manichiura intra in aceasta perioada oja semipermanenta in varietatea ei cromatica. Este preferata astazi, reprezentand un hibrid interesant intre un lac clasic si gel. Desigur, rezistenta ei indelungata este un plus pe care acestea nu il pot trece cu vederea, astfel ca grija manichiurii nu devine in acest context un factor de stres. O manichiura cu oja semipermanenta inseamna mai putine vizite la salon. Este un avantaj mai ales pentru femeile active.

Solutii profesionale de la NoliaShop

A devenit un reper in mediul online atat pentru produsele profesionale pe care le lanseaza, cat si pentru cursurile organizate. Nolia este numele care pentru multe saloane de manichiura, dar si manichiuriste independente reprezinta un furnizor de incredere de astfel de produse.

Iata o idee de produs care nu afecteaza unghia naturala, ci din contra prezinta un continut crescut de minerale, vitamine, dar si un complex nutritiv bogat.

Unghiile nu sunt afectate de oja semipermanenta

Nu toate cosmeticele, respectiv ojele sunt prietenoase cu unghiile. In cazul ojei semipermanente de evidentiat este faptul ca acesta nu va afecta integritatea unghiilor, deci iata o solutie de durata care nu reprezinta un compromis.

Unghiile sunt intarite si protejate

Atat iarna cand exista riscul de exfoliere a unghiilor, dar nu numai, o protectie extra a acestora este necesara. Iata ca oja semipermanenta joaca si acest rol, deci o femeie le poate avea pe amandoua: o manichiura deosebita si protectia unghiilor. Se aplica inainte o baza, de asemenea cu continut de vitamine, pentru mai multa fermitate.

Oja rezista mai mult pe unghii

Dupa o aplicare corespunzatoare, manichiura va rezista pana la 4 saptamani fara a fi necesara interventia manichiuristei. Asta se datoreaza rezistentei crescute a ojei semipermanente care nu se sterge, nu se ciupeste, asa cum e cazul altor cosmetice asemanatoare. Este un detaliu care diferentiaza oja semipermanenta, cea disponibila sub emblema magazinului online Nolia Shop, de ceea ce ofera piata.

Pe https://noliashop.ro regasesc cele interesate astfel de produse profesionale, oja semipermanenta intr-o varietate de nuante, ce promit sa reziste cu succes pe unghie.

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Tendinte in materie de manichiura – oja semipermanenta e favorita