Telesport in pachetul de baza RCS&RDS

RCS & RDS şi-a propus să aducă iubitorilor de sport, dar mai ales microbiştilor români, canalul preferat mai aproape! Canalul Telesport va fi inclus astfel în grila de programe a serviciului de televiziune prin cablu RCS în pachetul BAZĂ, cât şi în pachetul BAZĂ al abonaţilor Digi TV.

Începând din data de 12 octombrie 2006, pasionaţii de sport vor putea urmări în premieră cea mai importantă competiţie sportivă internă – Campionatul Naţional de Fotbal – LigaI, 3 sezoane la rând . Telesport este primul post de telviziune din România care transmite 4 meciuri pe etapă, precum şi emisiuni sportive cu cea mai mare audienţă: avancronica şi rezumatul fiecarei etape, golurile fiecarei zile în care se joacă – ora 23:00, golurile etapei şi top gol – prezentarea şi clasamentul celor mai frumoase reuşite.

Prima Ligă din Anglia, peste 500 de ore de transmisii live, Inside Grand Prix, Derby-urile Campionatelor Naţionale de volei şi baschet şi multe alte sporturi, sunt doar câteva din programele care îi vor încânta pe telespectatorii care sunt şi abonaţi RCS & RDS. “Ne-am gândit să le oferim abonaţilor noştri bucuria de a trăi experienţa unui canal românesc sportiv cu totul diferit, dedicat în întregime pasionaţilor de sporturi, încercând astfel să răspundem cât mai mult preferinţelor publicului”, declară Alexandru Oprea, Director General RCS & RDS.

Telesport este un post de televiziune românesc, dedicat în exclusivitate transmisiilor şi evenimentelor sportive, lansat la 1 decembrie 2003, care oferă telespectatorilor emisii 24 de ore din 24. Pentru a putea urmări acest canal, abonaţii la cablu RCS şi abonaţii Digi TV nu trebuie să facă nici un efort, deoarece Telesport va fi introdus automat pe frecvenţa corespunzătoare, în pachetul de programe BAZĂ.

Pentru mai multe informaţii accesaţi: www.rcs-rds.ro si www.telesport.ro