Telefoane de top din ultimul an

Pe masura ce apar modele noi de telefoane, oamenii si le doresc, iar pe cele vechi le pastreaza ca rezerva, le daruiesc sau le vand. Le vand cunoscutilor, pe site-urile de profil sau in amanet. Premium Amanet este un amanet respectabil, loc in care cumpar telefoane si din noua generatie. Iata cateva dintre cele mai noi telefoane pe care le puteti vinde la Premium Amanet, iar suma primita va fi una corecta!

Cel mai bun telefon al anului 2019, Samsung Galaxy S10 Plus, are un pret decent, performanta rapida, camera inteligenta si, mai mult, o durata lunga de viata a bateriei. Data lansarii a fost martie 2019, are 175 de grame, 157.6×744.1×7.8 mm, sistem de operare Android Pie si rezolutie de 3040×1440. Camera spate are 12 MP + 12MP + 16 MP, iar cea frontala, 10MP + 8MP.

iPhone XS Max este noul telefon Apple de mare capacitate, cu un ecran de 6.5 inch, care este cea mai buna varianta ce ruleaza iOS 12. Este rapid, are un afisaj genial pe tot ecranul si ofera o experienta excelenta in ceea ce priveste fotografiile prin camera sa modernizata 12MP cu doua obiective.

Google Pixel 3 a aparut in luna octombrie, oferind unele imbunatatiri interne, o performanta imbunatatita a camerei, o a doua camera frontala si un ecran mai bun decat procesorul sau. Si, la fel ca si celelalte variante Pixels, cand vine vorba de camere de tip smartphone, acesta este un concurent superior.

OnePlus 7 Pro este cel mai bun telefon pentru cei care isi doresc afisarea pe tot ecranul, dar nu doresc sa plateasca pentru nume ca Samsung sau Apple. Este un pic mai ieftin decat Galaxy S10e, desi nu la fel de accesibil ca OnePlus 6T de anul trecut. Are aproape orice, cu exceptia incarcarii fara fir si a ununi slot pentru cartele microSD.

Cumpar telefoane | amanet din Bucuresti premiumamanet.ro

cumpar telefoane

La Premium Amanet, un amanet din Bucuresti, foarte apreciat pentru produsele de lux pe care le comercializeaza, puteti vinde orice telefon de ultima generatie, iar pretul primit va fi unul decent, astfel incant sa puteti finanta o alta achizitie a unui produs de top. Pe site-ul http://premiumamanet.ro/ puteti vedea mai multe detalii despre tranzactii si produse!

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Telefoane de top din ultimul an