TEHNOLOGII CARE BAT SF-ul

Cele mai tari încărcătoare wireless la GSMNET, aici: https://www.gsmnet.ro/cauta/incarcator%20wireless

Urmărește-mă cu @gbuhnici pe Instagram, Facebook, Twitter, TikTok

Dacă ești membru susținător în comunitatea #1 de tehnologie din România ai văzut deja acest clip de multă vreme. Îți mulțumim!

Dacă ți-aș fi spus acum 10 ani că mă vei urmări pe un ecran din buzunar atunci când ai tu chef în loc să ne dăm întâlnire la oră fixă pe TV, ai fi zis că mă visez în Star Trek dar acum cel mai probabil o faci fără să te mai streseze prea tare nici costul și nici viteza. Dacă ești pasionat de tehnologie, ultima decadă a fost cea mai bună pentru a-ți satisface lipsurile din copilărie cu gadgeturi wow. În ultimii 10 ani au apărut tabletele, dronele, console portabile și telefoanele flexibile, pe lângă televizoare inteligente și 4K.
Așadar, hai să facem o retrospectivă a celor mai tari gadgeturi din această decadă pe care o încheiem acum.

CELE MAI MARI DEZAMAGIRI IN TECH 2010 – 2020 – https://youtu.be/K3DTamdURVo
ACCESORIILE MELE PREFERATE ÎN 2019 – https://youtu.be/pIkMoAZuZqQ
CELE MAI BUNE CĂȘTI DIN 2019 – https://youtu.be/HmWG5TFuMfw
SUPER INOVAȚII DIN 2019 – https://youtu.be/-eN4boGdx7Y
EVOLUȚIA TELEFOANELOR 2010-2020 – https://youtu.be/i_blvla8ur0
CĂRȚI CARE MI-AU SCHIMBAT VIAȚA
7 URGENȚE – https://youtu.be/b-an1jWUH6E

Episodul de astăzi e prezentat de George, o inovație BCR pentru banking inteligent. Cu George ai comision zero la plățile cu cardul, inclusiv la conversia din alte valute, lucru pe care îl testez intens în vacanțe și deplasări. Și îl poți comanda online. Îi mulțumim lui George pentru susținere și în 2020.

Ai pe blog și în descriere lista completă cu toate materialele din această serie aniversară și ca să preîntâmpin întrebarea despre ținuta prezentatorului, cămașa e de la Camicissima și se găsește în mallurile Plaza, Park Lake sau Mega Mall. Și gata.

 

 

Sursa Youtube