Tehnologie convenabila, usor de instalat, pentru confort ambiental pe timp de iarna
Definirea confortului ambiental se bazeaza pe o serie de elemente care tin atat de solutiile tehnice care se pun in lucru la o constructie noua in privinta crearii de bariere termice si fonice fata de mediul exterior, dar si de includerea la interior de sisteme de racire, incalzire si dezumidificare a aerului ambiental.
De la caz la caz ambele componente pot fi suplimentate in functie de predominanta climatologica a regiunii in care se afla constructia, de scopul in care este folosita, dar si de preferintele utilizatorului. Sunt constructii in care se prefera si este chiar necesar ca temperatura ambientala sa fie mai racoroasa, insa la polul opus sunt cladiri care necesita o incalzire de buna calitate, constanta, in timpul anotimpului friguros.
Pentru evitarea disconfortului interior cauzat de temperaturile ridicate si in special a umezelii acumulate, cea mai buna varianta este instalarea unui sistem de climatizare perfect coordonat tehnic cu necesarul locatiei. Este de dorit ca determinarea capacitatii necesare pentru racire si dezumidificare sa fie facuta de un specialist in climatizare, altfel orice nepotrivire conduce direct la consumuri exagerate si lipsa confortului atat in cazul supradimensionarii, cat si al subdimensionarii instalatiei de racire.
Cum sezonul rece este prezent in fiecare an si surprizele in privinta unui „pachet” cu zile geroase poate afecta aproape orice regiune a tarii, este de dorit ca incalzirea sa fie usor accesibila si simplu de pus in functiune. Cu atat mai mult, daca zona in care este localizata cladirea nu este bine reprezentata la nivel de furnizare centralizata pentru caldura, sau distanta nu permite conectarea la acest sistem, instalarea unui solutii de incalzire accesibila rapid este evident necesara.
Variantele de incalzire pot fi evaluate in functie de situatie, de la centrala termica individuala, soba cu lemne, soba pe gaz, aer conditionat, centrala pe peleti si multe alte sisteme. S-ar putea crede ca folosirea aerului conditionat poate rezolva problema, insa nu este de dorit sa va bazati exclusiv pe acesta.
Cea mai simpla, usor de instalat si folosit este o soba pe butelie pe care o puteti alege dintr-o varietate mare de produse de acest tip. Caracteristica ei principala este usurinta cu care o veti putea muta dintr-un loc in altul al cladirii, pentru ca alimentarea ei se face prin intermediul unei butelii cu butan sau propan.
Aceasta soba pe gaz este special proiectata pentru a fi utilizata in deplina siguranta, ea fiind dotata cu sisteme de siguranta dedicate pentru protectie in legatura cu: lipsa prezentei flacarii, lipsa nivelului optim de oxigen din incapare, posibilitatea de rasturnare.
O astfel de soba gaz se incadreaza perfect pentru a fi utilizata in case de vacanta, case individuale cu locare indepartata fata de alte variante de incalzire. Alegerea este simpla atat timp cat veti accesa categoria de produse dedicate incalzirii individuale, care sunt disponibile pe site-ul www.hitmag.ro.
Inainte de a face achizitia pentru oricare model de soba gaz, verificati cu atentie toate specificatiile de produs care sunt prezentate in fisa lui tehnica. Este important sa cunoasteti puterea maxima de incalzire, daca este dotata cu trepte de incalzire pentru utilizare economica, sau tipul de combustibul cu care poate fi alimentata.
Cele mai utile informatii pentru o soba pe gaz sunt intotdeauna de gasit pe site-ul www.hitmag.ro, iar pentru suplimentarea lor nu ezitati sa discutati direct cu echipa magazinului online.
Comunicat preluat de pe LivePr.ro » Tehnologie convenabila, usor de instalat, pentru confort ambiental pe timp de iarna
Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro